Utama Android Samsung Imej pengolokan Samsung Galaxy S23 FE dilaporkan muncul di TENAA

Imej pengolokan Samsung Galaxy S23 FE dilaporkan muncul di TENAA

130
0
Samsung Galaxy S21 FE - Gambar Hiasan

Samsung Galaxy S23 FE telah berkali-kali diuar-uarkan tentang kehadirannya di kalangan warga maya di seluruh dunia. Menghampiri tarikh pelancarannya, kali ini telefon pintar berkenaan telah diketemukan maklumatnya di laman badan persijilan China TENAA.

Pertama kali ditemukan oleh MyFixGuide, senarai di dalam TENAA menunjukkan imej pengolokan dari sisi kanan, hadapan dan juga belakang Galaxy S23 FE.

Berdasarkan imej tersebut, kelihatan peranti berkenaan berkongsikan banyak persamaan dengan siri Galaxy S23. Paling ketara adalah pada tetapan tri-kameranya yang disusun secara menegak pada sebelah kiri di bahagian belakangnnya.

Selain itu, senarai berkenaan juga menunjukkan Galaxy S23 FE mungkin hadir dengan skrin paparan FHD+ 6.3-inci, dan pemprosesan lapan teras dengan frekuensi tertinggi 2.99GHz. Ia juga dijangka akan mempunyai bateri berkapasiti 4,370mAh, tri-kamera 50MP, 8MP dan 12MP, kamera hadapan 10MP, pengimbas cap jari terbina bawah paparan, RAM 8GB dan storan sehingga 256GB.

Tidak diketahui bilakah Samsung akan melancarkan Galaxy S23 FE. Namun, berdasarkan desas-desus telefon pintar berkenaan mungkin akan dilancarkan dalam bulan ini.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.