Utama PRNewswire zuMedia Inc. Melancarkan Platform Pengiklanan Dan Penyiaran Baharu Terkini, Memberi Tumpuan Sepenuhnya...

zuMedia Inc. Melancarkan Platform Pengiklanan Dan Penyiaran Baharu Terkini, Memberi Tumpuan Sepenuhnya Untuk Menggunakan Pendapatan Janaan Iklan Untuk Menggalakkan Keseimbangan Kekayaan Baharu

52
0
zuMedia Inc. Melancarkan Platform Pengiklanan Dan Penyiaran Baharu Terkini, Memberi Tumpuan Sepenuhnya Untuk Menggunakan Pendapatan Janaan Iklan Untuk Menggalakkan Keseimbangan Kekayaan Baharu
NEW YORK, 12 April 2024 /PRNewswire/ — zuMedia Inc. hari ini secara rasmi mengumumkan pelancaran Backskin.com yang mengandungi perisian proprietari dengan kemampuan untuk membawa sejumlah besar dolar ke dalam perbendaharaan AS.

Backskin ialah perkhidmatan revolusioner yang membolehkan mana-mana platform media sosial menawarkan pengewangan ruang di sebalik gambar profil ahli. Sesiapa sahaja boleh menjadi pengiklan dan sesiapa sahaja boleh menjana pendapatan dengan mendaftarkan pengiklan untuk menyampaikan mesej, iklan atau siaran mereka hanya dengan memilih untuk menyertai Backskin. Sos rahsia dalam patennya menunggu teknologi memberikan cara penjanaan pendapatan yang adil dan sama rata untuk kedua-dua platform dan pemilik masing-masing bagi setiap halaman profil individu. (sosial, e-dagang, mudah alih, dll.)

Platform pengiklanan dalam talian baharu ini disediakan untuk menawarkan model perniagaan baharu yang memperluaskan skop peluang pengiklanan yang berpotensi dan mewujudkan aliran peluang pendapatan dengan kos yang kecil. Ia juga dibina untuk memperkasakan pengguna media sosial pada skala global dengan membuka jalan untuk perkongsian hasil iklan yang adil dan saksama, memberikan keupayaan yang lebih besar kepada orang biasa untuk mengawal profil mereka dalam beberapa cara: dengan memilih sama ada mahu mengiklankan dan iklan apa yang akan dihoskan pada profil mereka sendiri; dengan mencipta aliran pendapatan baharu bukan sahaja untuk pengkarya kandungan media sosial tetapi untuk kita semua; dan dengan mendemokrasikan industri pengiklanan, penyiaran dan internet dalam talian secara bersendirian.

Semua orang boleh mendapat manfaat daripada pengiklanan Backskin. Platform mendapat manfaat dengan merealisasikan pendapatan iklan tambahan. Ahli platform mendapat manfaat dengan mempunyai keupayaan untuk mengewangkan ruang media Backskin menghasilkan pendapatan yang besar. Pengiklan mendapat manfaat dengan mempunyai keupayaan untuk membelanjakan dolar iklan dengan lebih cekap dan lebih berkesan menyasarkan iklan kepada khalayak yang menerima, memastikan peruntukan bajet dan ROI yang lebih baik.

Dengan usaha yang minimum dan sewaan Kulit Backskin marginal, hos Backskin boleh memperoleh pendapatan yang ketara. Terdapat 8,640 ruang iklan Backskin 10 saat bagi setiap pengguna bagi setiap rantau yang tersedia setiap hari. Jika pengguna menempah hanya 10% daripada jumlah slot Backskin setiap hari daripada satu rantau pada kadar hanya satu dolar setiap slot, kira-kira $134,000 pendapatan kasar boleh dijana setiap tahun.

Ada bilangan Backskins yang tidak terhingga di Internet dan peranti mudah alih, yang menjadikan Backskin Inc. syarikat pertama yang pernah wujud dan mampu memasukkan sejumlah besar dolar cukai ke dalam ekonomi A.S. dan Global.

Walaupun pendatang baharu DMDb.com adalah pengguna media sosial dan sedang bersiap sedia untuk pelancaran rasminya, perkhidmatan pengiklanan dan penyewaan siaran Backskin kini tersedia di platform untuk pensampelan kerana DMDb bermaksud untuk menjadi standard emas baharu bagi semua pengedaran media.

Dengan pengiklan kini dapat meneroka, menyasarkan, dan mencipta khalayak mereka sendiri, Backskin.com telah mencipta laluan untuk mencapai sasaran apabila berkaitan dengan pemperibadian iklan dan bagaimana khalayak dan pasaran menerima dan menggunakannya. Aliran kerja dan proses inovatif ini membolehkan khalayak dicapai dengan lebih mendalam dan mengarahkan perhatian kepada mesej dalam pengiklanan dengan penglibatan sasaran dan penyertaan khalayak yang bersedia dan bukannya dipaksa.

Pengkarya Phyllis Jager dan Barry Terach, Pelabur Utama Mark Cuban, dan Pasukan Pembangunan Utama Backskin Salvatore Saccoccio, Jason Berlin, Daniel Terach, Mark Wegener, Korin Berlin, Nykiah Morgan, Ketua Pengaturcara Kishan Kachhadiya, dan Ketua Pegawai Undang-undang Mark Rosenberg yakin kuasa Backskin adalah satu cara untuk menamatkan kos iklan yang terlalu tinggi, penempatan iklan yang tidak sesuai, peredaran maklumat yang salah dan maklumat yang salah melalui pengedaran iklan, pembaziran perbelanjaan iklan dan ROI yang lemah, tontonan paksa kandungan iklan yang tidak diingini, eksploitasi pengguna platform pada pelbagai peringkat, dan dibeli oleh dan dijual kepada platform dan agensi pemasaran.

Backskin.com dan DMDb.com hanyalah dua daripada pelbagai projek inovatif yang telah dicipta oleh syarikat induk mereka, zuMedia Inc. Inisiatif seperti sensasi TikTok yang aneh fatSu, yang videonya boleh dinikmati @ HappenstanceManor (PJ), dan projek akan datang seperti PropertyDuds, projek yang bertujuan untuk mengubah industri hartanah, dan Feudr, platform bagi pengguna untuk terlibat dalam perdebatan mengenai pelbagai topik mulai dari peristiwa politik global hingga petua isi rumah peribadi, semuanya menunjukkan komitmen zuMedia untuk menghasilkan produk dan perkhidmatan untuk kebaikan masyarakat secara keseluruhan.

Jalur bersama yang mengikat portfolio projek syarikat bersama adalah komitmen utama mereka untuk membangunkan teknologi inovatif yang menyamakan padang permainan untuk pengguna, sambil memupuk rasa keseronokan bermain, dan memberikan peluang untuk memperuntukkan sebahagian besar pendapatannya untuk menyokong usaha kemanusiaan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai zuMedia Inc. dan usaha inovatifnya, lawati laman web mereka di www.zuinc.com. Untuk pertanyaan atau maklumat lanjut, hubungi Phyllis Jager di pj@zuinc.com

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2384071/zuMedia_Inc_BACKSKIN_VIDEO.mp4 

zuMedia Inc. Melancarkan Platform Pengiklanan Dan Penyiaran Baharu Terkini, Memberi Tumpuan Sepenuhnya Untuk Menggunakan Pendapatan Janaan Iklan Untuk Menggalakkan Keseimbangan Kekayaan Baharu

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.