Utama Teknologi Jadikan Raya Anda Lebih Awesome dengan Knox Security pada Samsung Galaxy A55...

Jadikan Raya Anda Lebih Awesome dengan Knox Security pada Samsung Galaxy A55 dan A35 5G

29
0

Menjelang Hari Raya, ramai di antara kita tidak sabar-sabar untuk menghargai detik-detik istimewa bersama insan tersayang, menikmati jamuan yang lazat, dan menikmati hiburan perayaan. Tahun ini, tingkatkan sambutan Hari Raya anda dengan Galaxy A55 dan A35 5G, yang menawarkan pelbagai ciri kamera dan hiburan yang mengagumkan, dan dipertingkatkan lagi oleh Knox Security.

Rakam momen-momen Raya anda dengan Sokongan Kamera Hebat

Galaxy A55 dan A35 5G membawa videografi ke tahap seterusnya dengan Penstabilan Video 4K dan video HDR 12-bit, memastikan rakaman yang lancar dan sinematik untuk semua perayaan Raya anda. Daripada merakam pakaian Raya anda kepada mendokumentasikan hidangan lazat dan perjumpaan keluarga yang berharga, setiap video adalah bersemangat dan hidup. Bersama-sama dengan ciri Nightography yang dipertingkatkan peranti menjamin imej ditangkap dan disokong oleh AI ISP, membolehkan anda mengabadikan setiap memori Raya dengan perincian yang menakjubkan. Selain itu, dengan ciri Knox Security yang melindungi peranti dan data anda, termasuk storan selamat dalam Folder Selamat, tempat anda boleh menyimpan foto Raya, video dan fail peribadi anda yang lain dengan lapisan perlindungan tambahan. Selain itu, Knox Vault melindungi daripada akses tanpa kebenaran dengan melindungi kata laluan, PIN dan corak anda, memastikan kenangan Raya anda kekal selamat daripada pengintipan.

Nikmati Pengalaman Hiburan yang Hebat

Alami hiburan Raya yang tidak pernah terjadi sebelum ini dengan paparan dan keupayaan permainan luar biasa Galaxy A55 dan A35 5G. Peranti ini mempunyai paparan FHD+ Super AMOLED 120Hz yang menakjubkan, memberikan visual yang mengasyikkan untuk menonton filem dan rancangan Raya beramai-ramai. Ditambah dengan bateri yang tahan lama, anda boleh menikmati hiburan tanpa gangguan sepanjang musim perayaan. Selain itu, dengan ciri Knox Security yang melindungi peranti dan data anda, seperti ciri Auto Blocker, yang secara automatik memaklumkan dan menyekat apl yang tidak dibenarkan dan kandungan berniat jahat, dan ciri Panggilan Pintar, yang secara bijak mengenal pasti dan menyekat panggilan spam, anda boleh menikmati hiburan dengan ketenangan fikiran. Selain itu, keupayaan permainan yang mengagumkan peranti, termasuk sistem penyejukan yang besar dan hayat bateri yang dilanjutkan, memastikan sesi permainan yang lancar dan menyeronokkan, sesuai untuk perhimpunan Raya bersama rakan dan keluarga.

Hari Raya ini, tingkatkan sambutan anda dengan Galaxy A55 dan A35 5G, dan nikmati pengalaman kamera dan hiburan hebat yang dipertingkatkan oleh Knox Security. Abadikan, hibur dan selamatkan detik Raya anda dengan keyakinan dan ketenangan fikiran. Selain itu, jangan lepaskan promosi istimewa kami bernilai sehingga RM828!

Tawaran Pelancaran Awesome

Model Harga Runcit yang Disyorkan Warna Promosi
Galaxy A55 5G (256GB) RM1,999 Awesome IceBlue Awesome Lilac
Awesome Navy
• Percuma Galaxy Buds FE bernilai RM 399
• Percuma Waranti Lanjutan 1 Tahun bernilai RM129
• Nikmati pembelian dengan DISKAUN sehingga 30% seperti Galaxy Fit3 terkini dan Aksesori Berjenama Samsung terpilih
Galaxy A35 5G (256GB) RM1,699 Awesome IceBlue Awesome Lilac
Awesome Navy
• Percuma 2 tahun Samsung Care+ bernilai RM 459 (perlindungan termasuk 2 tahun kerosakan akibat kemalangan dan cecair serta jaminan lanjutan 1 tahun dengan perkhidmatan sokongan peranti)
• Nikmati pembelian dengan DISKAUN sehingga 30% seperti Galaxy Fit3 terkini dan Aksesori Berjenama Samsung terpilih

Untuk membeli siri Galaxy A55 5G, lawati:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a55-5g-awesome-iceblue-256gb-sm-a556elbdxme/

Untuk membeli siri Galaxy A35 5G, lawati:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a35-5g-awesome-lilac-256gb-sm-a356elvgxme/

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.