Utama Gaya Hidup Acara Vivo Y36 5G Semporna Green X Universiti Limkokwing pertingkatkan kerjasama dengan...

Acara Vivo Y36 5G Semporna Green X Universiti Limkokwing pertingkatkan kerjasama dengan Tourism Malaysia

51
0
vivo Y36 5G Semporna Green X Limkokwing Tourism Malaysia-1

Kuala Lumpur, 24 Ogos 2023 – Satu babak baharu dan menarik dalam kreativiti dan inovasi telah berlangsung di Universiti Limkokwing apabila vivo Malaysia menjadi tuan rumah acara vivo Y36 X Tourism Malaysia X Kampus Universiti Limkokwing pada 24 Ogos 2023.

Dinamakan sempena Pulau Semporna di Sabah, sebuah permata dalam mahkota destinasi pelancongan Malaysia, acara tersebut bertujuan mempromosikan perkongsian bertenaga antara vivo Y36 5G Semporna Green dan Tourism Malaysia.

Menambahkan keterujaan, vivo Malaysia bekerjasama dengan jenama teh terkemuka Singapura, LiHO, untuk memperkenalkan minuman Semporna Avocado yang lazat. Gabungan budaya dan rasa ini membawa kepada acara terakhir, bengkel Y36 5G Semporna X Limkokwing University.

Acara di Universiti Limkokwing itu menarik kira-kira 100 peserta, termasuk pelajar dan media Limkokwing. Acara dimulakan dengan ucapan penuh inspirasi oleh Pengarah Pengiklanan dan Digital Tourism Malaysia, Mohd Roslan Abdullah. Beliau menyatakan sokongan padu terhadap kerjasama antara Tourism Malaysia dan vivo, percaya ia adalah peluang yang baik untuk pengguna Y36 menerokai keindahan pemandangan Malaysia. 

Beliau turut merakamkan pujian yang tinggi untuk acara bengkel ini, “Dedikasi anda untuk memupuk kreativiti dan menghayati keindahan Semporna sememangnya patut dipuji. Ia mendedahkan peluang yang luar biasa untuk memperkayakan minat anda untuk fotografi dan rasa nafsu berkelana anda” kata Roslan Abdullah. 

Meneruskan naratif, Haslinda Hassan, Timbalan Naib Canselor Universiti Limkokwing menyerlahkan penghormatan institusi dengan kerjasama acara ini. Raymond Teoh, pengurus jenama untuk vivo Malaysia, mengesahkan komitmen dan kegembiraan syarikat terhadap hubungan ini dan menyatakan harapan bahawa ia akan diteruskan dalam siri telefon pintar akan datang.vivo Y36 5G Semporna Green X Limkokwing Tourism Malaysia

Acara itu dimeriahkan dengan sesi grafiti yang dinamik, membolehkan pelajar melukis beg kanvas dan menunjukkan kreativiti mereka. Salah satu acara yang menarik adalah kisah transformasi yang menarik yang dikongsikan oleh jurugambar jemputan, Yusuf Madi. yang berkongsi perjalanannya daripada seorang jurutera kepada seorang pencerita visual menggunakan vivo X90. Kisahnya memberi inspirasi kepada para hadirin untuk memulakan perjalanan kreatif mereka sendiri.

Diselaraskan dengan falsafah teras vivo kegembiraan kemanusiaan, acara vivo Y36 5G Semporna X Limkokwing University memupuk keharmonian antara teknologi, seni dan manusia. Ia adalah perayaan inovasi, kreativiti dan kapasiti untuk menangkap kegembiraan melalui lensa telefon pintar.

Untuk maklumat lanjut, sila nantikan halaman Facebook rasmi vivo Malaysia.

Artikel sebelum iniKemudahan Pengeluaran Penyambung D-Sub PEI-Genesis Philadelphia, PA Capai Pensijilan AS9100D & ISO9001:2015
Artikel seterusnyaHONOR lancarkan HONOR Magic5 Pro Coral Purple dan HONOR Pad X9 LTE
Terus dari meja pengarang berita Harian Teknologi. Akhbar teknologi nombor 1 di Malaysia!

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.