Utama Samsung Bosan dengan sudut foto yang sama? Terokai sudut fotografi unik dari Samsung...

Bosan dengan sudut foto yang sama? Terokai sudut fotografi unik dari Samsung Galaxy baharu

32
0
Samsung FlexCam-KV

Dulu-dulu kita mungkin pernah merasainya. Kita cuba mengambil swafoto, tetapi tidak dapat mengambil dari sudut yang tepat. Jika tiada sesiapa di sekeliling yang mampu menolong, atau tiada pasangan yang boleh mengambil gambar kita, mungkin kita terpaksa menggunakan apa sahaja yang di sekeliling untuk menangkap foto kita sendiri.

Keadaan mungkin menjadi lebih mudah apabila kayu swafoto, atau selfie stick mula hadir menemui pengguna di pasaran sekitar hujung dekad 2010-an.

Kini, sesuatu yang lebih hebat bakal berlangsung melalui acara Unpacked yang akan ditayangkan secara langsung menerusi www.samsung.com/my, Samsung Malaysia Facebook, Samsung Malaysia YouTube, dan Samsung Malaysia Newsroom pada 10 Ogos 2022, Rabu, 9 malam (Waktu Malaysia).

Bermula dari sekarang hingga 10 Ogos ini, daftarkan minat anda di https://www.samsung.com/my/unpacked/ to untuk mendapatkan maklumat terkini secara terus berkenaan inovasi baharu Samsung. Malah, anda juga menerima e-baucar Samsung bernilai RM200 yang boleh digunakan untuk pra-pesanan peranti Galaxy anda yang akan datang.

SUMBEREditorial Samsung Malaysia
Artikel sebelum iniWhatsApp kini perkenalkan fungsi boleh padam Mesej pengguna lain untuk Admin Group
Artikel seterusnyaWiko T50 dan T10 secara rasminya memasuki pasaran Malaysia; Harga dari RM429
Penulis berpengalaman di dalam bidang ICT selama 11 tahun dan kerap mengikuti perkembangan ICT semasa baik di dalam mahupun di luar negara. Penulis boleh dihubungi melalui

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.