Utama Android Samsung Cara menebus e-baucar RM200 untuk pra-pesanan Telefon Samsung Galaxy berikutnya di Unpacked

Cara menebus e-baucar RM200 untuk pra-pesanan Telefon Samsung Galaxy berikutnya di Unpacked

400
0
Galaxy Unpacked 2023_RM200 Registration of Interest

Acara Galaxy Unpacked berikutnya dijadualkan akan berlangsung pada 2 Februari 2023 jam 2 pagi waktu Malaysia dan akan disiarkan secara langsung menerusi laman web rasmi Samsung Malaysia. Bersempena pelancaran peranti Galaxy baharu ini, Samsung Malaysia menawarkan secara eksklusif e-baucar RM200 apabila anda membuat pra-pesanan untuk Galaxy berikutnya ini.

Menerusi kenyataan medianya, Samsung Malaysia menyatakan untuk mendapatkan rebat tambahan ini, anda yang hanya perlu mendaftarkan minat bermula dari sekarang hingga 2 Februari 2023 dengan mengikuti langkah mudah seperti berikut:

Selain itu, anda juga boleh menerima maklumat terkini berkenaan inovasi teknologi terkini Samsung dan dapat mengikutinya dengan lebih rapat.

Di dalam acara Galaxy Unpacked ini kelak, dijangkakan Samsung mungkin akan memperkenalkan siri telefon pintar Galaxy S23, S23+ dan Galaxy 23 Ultra. Terdapat juga ura-ura sebelum ini yang mengatakan fon telinga nirwayar baharu Galaxy Buds juga akan diperkenalkan di dalam acara tersebut.

Ikuti siaran langsung Galaxy Unpacked pada 2 Februari 2023, jam 2 pagi waktu Malaysia  menerusi laman web rasmi Samsung Malaysia.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.