Utama Android Oppo Meriahkan Sambutan Ulangtahun Keahlian My OPPO 2023 dengan Promosi Hebat

Meriahkan Sambutan Ulangtahun Keahlian My OPPO 2023 dengan Promosi Hebat

101
0
My OPPO Members 2023 Anniversary

Kuala Lumpur, 19 September 2023 – OPPO Malaysia sangat teruja untuk mengumumkan sambutan Ulang Tahun My OPPO Members 2023 dari 19 September hingga 31 Oktober 2023, satu majlis khas yang didedikasikan untuk pelanggan jenama berkenaan. Sebagai tanda mengingati tarikh penting ini, OPPO melancarkan beberapa siri promosi menarik yang menjanjikan kegembiraan buat peminat OPPO. Berikut ialah sorotan utama promosi perayaan ini:

Menangi hadiah cabutan bertuah bernilai sehingga RM300 dengan setiap pembelian telefon pintar OPPO

Bagi pelanggan yang telah mengintai telefon pintar OPPO, kini adalah masa yang sesuai untuk membuat pembelian. Apabila membeli mana-mana telefon pintar OPPO semasa tempoh promosi, pelanggan secara automatik akan menyertai cabutan bertuah yang menarik bernilai sehingga RM300. Hadiah termasuk gimbal telefon pintar, lampu sisi katil LED pengecasan wayarles, fon telinga wayarles sejati dan banyak lagi!

Tersedia secara eksklusif di Apl OPPO Saya, pelanggan berhak mendapat satu penyertaan untuk menyertai cabutan bertuah. Hanya log masuk aplikasi My OPPO anda dan ikuti langkah berikut:

Step 1 Sign up and/or login to My OPPO App
Step 2 Click on the lucky draw banner under “Activities” on the Homepage
Step 3 Click on “Click to play” to join the lucky draw
Step 4 Check and redeem your prize

Rebat Sehingga RM200 untuk Pembelian Siri 5G OPPO Reno10

Untuk menambahkan lagi keseronokan pada Ulang Tahun Ahli My OPPO 2023, OPPO memberi ganjaran kepada pelanggan dengan jualan kilat istimewa yang menawarkan potongan RM200 untuk pembelian OPPO Reno10 Pro 5G. Kini, pelanggan boleh memperoleh telefon ini pada harga RM1,999 sahaja, turun daripada harga asalnya iaitu RM2,199.

Tambahan pula, rebat segera eksklusif sehingga RM200 tersedia untuk Ahli OPPO Saya sedia ada apabila mereka membeli model siri OPPO Reno10 yang disenaraikan di bawah:

  • OPPO Reno10 5G: RM1,699 (harga asal: RM1,799)
  • OPPO Reno10 Pro+ 5G: RM3,299(harga asal: RM3,499)

Diskaun luar biasa ini menjadikan Siri OPPO Reno10 5G yang luar biasa lebih mudah diakses oleh khalayak yang lebih luas, membolehkan semua orang mengalami kepakaran Pakar Potret dalam Siri OPPO Reno10 5G serba baharu, lengkap dengan sistem kamera gred profesionalnya.

Promosi Belian dengan Belian (PWP) dengan Potongan RM50

Sebagai sebahagian daripada sambutan itu, OPPO menawarkan promosi Belian dengan Pembelian (PWP). Pelanggan yang membeli mana-mana telefon pintar OPPO semasa tempoh ulang tahun akan berpeluang membeli fon telinga tanpa wayar dan jam tangan pintar pada kadar diskaun istimewa, penjimatan RM50. Ini membolehkan pelanggan melengkapkan telefon pintar baharu mereka dengan alat berfungsi, meningkatkan keseluruhan pengalaman harian mereka.

Jom lihat produk yang disertakan dalam promo PWP ini:

  1. OPPO Band 2: RM199(harga asal: RM249)
  2. OPPO Enco Air3: RM199 (harga asal: RM249)
  3. Imoo Z1: RM449 (harga asal: RM499)

Sebagai tambahan kepada rangkaian promosi dan ganjaran yang diserlahkan di atas, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa OPPO Malaysia baru-baru ini telah mengumumkan OPPO A78, yang sebelum ini berharga RM999, kini boleh didapati pada harga yang tidak dapat dinafikan iaitu hanya RM899.

Untuk maklumat lanjut tentang Ulang Tahun Keahlian My OPPO 2023 dan terma dan syaratnya, lawati: www.oppo.com/my/store/contents/event/MyOPPOMembers2023Anniversary/ dan https://www.oppo.com/content/dam/oppo/my/store/event/MyOPPOMembers2023Anniversary_tnc.pdf.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.