Utama Komputer Permainan KONAMI Melancarkan Permainan Bola Sepak Masa Depan dengan eFootball™ 2024, Memaparkan Permainan...

KONAMI Melancarkan Permainan Bola Sepak Masa Depan dengan eFootball™ 2024, Memaparkan Permainan yang Tiada Tandingan

243
0

Kuala Lumpur, 16 OGOS 2023 – Berikutan acara yang tidak akan dapat dilupakan, yang diadakan pada hari ini, KONAMI sangat berbesar hati untuk berkongsi kejayaan luar biasa kami di sesi pratonton media eksklusif; eFootball™.

Acara ini telah memberikan peluang yang belum pernah dialami kepada ahli-ahli media terkemuka untuk menyelami masa depan bola sepak maya, menonton Perlawanan Super Selebriti, mendapatkan cerapan daripada pasukan pembangunan kami, dan peluang bermain permainan yang belum dilancarkan.

Perlawanan Super Selebriti: Aksi Selebriti Terunggul

Kemuncak acara ini adalah Perlawanan Super Selebriti yang mengagumkan, di mana wakil media dan selebriti terkenal bergabung dalam medan eFootball™.

Tenaga dan keghairahan dirasai ketika peserta terlibat dalam perlawanan sengit dan penuh persaingan, memaparkan realisme dan keterujaan luar biasa yang eFootball™ bawa ke dunia permainan bola sepak.

Cerapan daripada Pasukan Pembangunan Kami

Para hadirin berpeluang mendengar secara langsung daripada Pasukan Pembangunan KONAMI, yang merupakan minda cemerlang yang bertanggungjawab membawa eFootball™ 2024 menjadi kenyataan. Pasukan kami berkongsi pandangan yang mendalam mengenai ciri-ciri inovatif, grafik yang menakjubkan, dan mekanik permainan revolusioner yang membezakan eFootball™ 2024 daripada persaingan.

Pembentangan tersebut menonjolkan dedikasi dan semangat di sebalik penciptaan permainan ini, meninggalkan para hadirin dengan penghargaan yang mendalam terhadap perhatian terperinci yang mentakrifkan kerja kami.

Pengalaman Pertama dengan Permainan yang Belum Dilancarkan

Hadirin media diberikan peluang eksklusif untuk merasai permainan eFootball™ 2024 dalam bentuk konsol, memberikan pandangan awal kepada permainan yang belum dilancarkan.

Maklum balas positif daripada para hadirin amat menggalakkan, dengan pujian terhadap visual yang realistik, perincian yang rumit, dan permainan strategik yang menjanjikan perubahan kepada permainan bola sepak.

Aktiviti Berimmersif

Sepanjang acara, para hadirin menikmati pelbagai aktiviti yang direka untuk menyelami mereka dalam dunia eFootball™ 2024. Dari demonstrasi interaktif hingga pandangan di sebalik tabir pembangunan permainan, setiap aspek acara telah disusun dengan teliti untuk memberikan pengalaman komprehensif dan menarik kepada semua peminat bola sepak.

Sertai Revolusi

Dengan pelancaran eFootball™ 2024 di acara media eksklusif ini, KONAMI menjemput peminat dan pemain dari Malaysia untuk menyertai revolusi ini. Nantikan butiran lanjut, termasuk tarikh pelancaran, ciri-ciri tambahan, dan banyak lagi. Ikuti eFootball di media sosial dan layari laman web rasmi untuk maklumat terkini dan kandungan eksklusif.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.