Utama PRNewswire Alat pemerolehan bakat Cielo meletakkan kuasa AI di tangan perekrut anda

Alat pemerolehan bakat Cielo meletakkan kuasa AI di tangan perekrut anda

195
0
Alat pemerolehan bakat Cielo meletakkan kuasa AI di tangan perekrut anda
BROOKFIELD, Wisconsin, 20 November 2023 /PRNewswire/ — Cielo, Rakan Kongsi Pemerolehan Bakat terkemuka di dunia, memperkenalkan satu siri alat pintar yang mampu mengubah keadaan yang memanfaatkan automasi dan AI untuk membantu syarikat mengoptimumkan pengalaman pengambilan pekerja untuk semua: Digital AcceleratorsTM. Bagi kebanyakan majikan, teknologi HR gagal untuk memenuhi janjinya.  Rangkaian alat dikuasakan AI yang baharu ini dapat membuatkan janji tersebut menjadi realiti.

“Digital Accelerators memperkasakan perekrut dengan menggabungkan teknologi dan keupayaan AI dengan komitmen Cielo terhadap kecemerlangan perkhidmatan, kepakaran industri dan set data yang kaya dengan bakat yang disokong oleh kecerdasan manusia,” kata Matt Jones, Ketua Pegawai Produk Cielo. “Pasarannya bergantung pada teknologi untuk mendayakan pasukan TA dan menambah baik pengambilan pekerja, namun penyelesaian yang paling menarik tidak akan dapat dilaksanakan tanpa penerimagunaan pengguna. Itulah sebabnya alat ini direka bentuk dengan pengalaman calon dan perekrut sebagai asasnya – lagipun, teknologi hanya berfungsi apabila manusia memahami dan menerimanya.”

Cielo telah menterjemah semua yang diketahuinya tentang proses pengambilan pekerja yang terbaik ke dalam Digital Accelerators, mencipta alat pintar individu yang menyasarkan masalah utama terbesar dalam proses pengambilan pekerja hari ini, berdasarkan maklum balas daripada pemimpin TA.

“Pengubah keadaan yang sebenar adalah sesuatu yang jarang dilihat- tetapi dengan alat pertama kami yang tersedia, Cielo Source & Engage – kami melakukannya. Oleh kerana saluran penyumberan digabungkan menjadi satu platform penjimatan masa yang mengutamakan pengalaman calon – kini adalah lebih mudah berbanding sebelum ini untuk mendapatkan sumber, memadankan, melibatkan diri dan menjadualkan bakat yang layak,” kata Felix Wetzel, Naib Presiden – Pengurusan Produk. “Dapatkan calon yang layak, berminat dan tersedia untuk dihantar serta-merta kepada pasukan anda, meningkatkan produktiviti keseluruhan dan membina hubungan yang lebih bermakna.”

Arkadev Basak, Rakan kongsi Everest Group, berkata: “Kedudukan kepimpinan Cielo dalam perkhidmatan perekrutan yang didayakan teknologi berfungsi sebagai asas yang kukuh untuk pembangunan teknologi perekrutan seperti Digital Accelerators. Semasa syarikat ini menerokai ruang teknologi HR, saya teruja untuk melihat cara pasaran bertindak balas terhadap gabungan inovatif alat pintar dikuasakan AI yang disokong oleh kepakaran penghantaran TA. Perkembangan berterusan ini menunjukkan komitmen Cielo untuk menyesuaikan diri dengan keperluan pemimpin TA yang berkembang dalam persekitaran perniagaan yang dinamik hari ini – dan saya benar-benar teruja dengan hala tuju yang sedang diambil oleh Cielo.”

Kyle Lagunas, Ketua Strategi Aptitude Research, berkata: “Dalam pasaran yang dibanjiri dengan vendor yang menggembar-gemburkan tawaran kecerdasan bakat, Digital Accelerators Cielo adalah yang paling menonjol. Penyelesaian ini direka bentuk dengan teliti untuk memperkasakan barisan hadapan pasukan pemerolehan bakat untuk menyampaikan dengan lebih konsisten, lebih cekap dan pada skala yang lebih besar. Saya amat berminat untuk melihat cara pemimpin bakat dan pengurus program memanfaatkan alat pintar Cielo yang akan datang untuk mengenal pasti jurang dan peluang sambil memantau operasi pengambilan pekerja dan persekitaran bakat yang kompetitif. Ini adalah keupayaan yang sangat memberi impak yang saya berharap agar saya turut memilikinya.”

Wetzel menambah, “Oleh kerana Source & Engage Cielo – seperti rangkaian lengkap Digital Accelerators kami – telah diuji di lapangan oleh pakar TA, kami tahu bahawa jangkaan calon adalah berbeza-beza di seluruh dunia. Untuk memberikan pengalaman terbaiknya dalam industri, alat ini kini tersedia secara eksklusif di AS, namun kami merancang untuk melancarkannya kepada majikan di seluruh dunia dalam masa terdekat.”

Nantikan alat yang lebih pintar dalam rangkaian Digital Accelerators. Produk akan datang ini akan membolehkan pemimpin TA memperoleh cerapan yang boleh diambil tindakan dan memanfaatkan AI generatif untuk menskalakan analisis data, meramalkan pulangan pelanggan yang tepat, mencipta huraian skop kerja, mengoptimumkan pengiklanan TA dan banyak lagi.

Tentang Cielo 

Cielo ialah Rakan Pemerolehan Bakat yang terkemuka di dunia. Kami menyampaikan pengalaman bakat yang lebih baik untuk semua orang melalui perkhidmatan Pemerolehan Bakat, Carian, Perundingan dan Digital Accelerators™. Dengan pendekatan kami yang segar – kami mereka cipta dan membangunkan penyelesaian yang komprehensif dan terbukti berinspirasikan teknologi untuk mencari dan menyimpan bakat unik yang meningkatkan pelanggan kami untuk mengatasi persaingan. Ketahui lebih lanjut di cielotalent.com.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2275219/Cielo_Source_Engage.mp4

Alat pemerolehan bakat Cielo meletakkan kuasa AI di tangan perekrut anda

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.