Utama Mobile Aksesori Tali telefon bimbit premium Korea ‘ARNO’ dilancarkan secara rasmi di Shopee di...

Tali telefon bimbit premium Korea ‘ARNO’ dilancarkan secara rasmi di Shopee di Malaysia

66
0

Kuala Lumpur, 26 Februari 2024 – Pada Mac 2024, ‘ARNO’, jenama tali telefon bimbit di pasaran Korea, dilancarkan secara rasmi di Malaysia. Tali telefon bimbit ARNO ialah produk yang sangat digemari oleh pengguna di Korea, Jepun dan Taiwan kerana reka bentuk dan kemudahannya yang unik.

ARNO ialah produk inovatif yang direka untuk memudahkan penggunaan telefon besar dan berat dengan memasang tali pada mereka. Ia bukan sahaja sesuai untuk aktiviti harian seperti penjagaan kanak-kanak dan membeli-belah tetapi juga sangat berguna untuk aktiviti luar seperti perjalanan dan riadah.

Barisan produk ARNO merangkumi pelbagai reka bentuk seperti “New Basics” panjang, tali yang pendek “Handy”, “Manik” seperti permata yang berkilauan, dan “M” yang mudah dilampirkan. 25 tali reka bentuk tersendiri adalah berkualiti tinggi, kukuh dan bergaya melengkapkan mana-mana pakaian.

Khususnya, produk yang paling popular dari ARNO, “ANY”, serasi dengan telefon seperti sebagai iPhone, Galaxy, Oppo, Vivo, tanpa mengira model, dan ia sesuai dengan semua kes termasuk Casetify.

ARNO terkenal kerana menerajui trend industri dengan mereka bentuk semua produk di Seoul dan menjalankan kawalan kualiti yang ketat dengan proses pemeriksaan 10 langkah. Ia mendapat populariti yang ketara di Korea selepas dipakai oleh ketua wanita dalam drama Netflix, Hyena.’

Bagi meraikan pelancaran ini, pelanggan boleh menerima kupon diskaun di Shopee untuk membeli produk ARNO pada harga yang lebih berpatutan.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.