Utama Aksesori Earbuds Dapatkan Pokémon Eco Friends Cover untuk Galaxy Buds FE hari ini!

Dapatkan Pokémon Eco Friends Cover untuk Galaxy Buds FE hari ini!

108
0

Berita baik kepada semua peminat Pokémon di luar sana! Samsung Malaysia telah melancarkan cover baharu untuk Galaxy Buds FE – Pokémon Eco Friends Cover yang serba baharu! Hasil kerjasama ini akan membawa pengalaman segar dan menarik kepada peminat kedua-dua jenama.

Cover ini disasarkan mampu memikat hati peminat dari segenap usia sekaligus dapat mempersembahkan nilai dan gaya tersendiri masing-masing.

Beli Galaxy Buds FE untuk menerima Pokémon Eco Friends Cover bernilai RM169, secara percuma! Betapa hebatnya! Bagi mereka yang masih berfikir tentang apa yang hendak dihadiahkan kepada orang tersayang, ini boleh menjadi pilihan yang comel untuk membawa senyuman di wajah mereka!

Pastikan anda merebutnya sekarang dengan menambahkan item pada troli anda atau melawati Samsung Experiential Store yang turut serta sebelum kehabisan stok. Tawaran ini bermula dari 1 Disember hingga 31 Disember 2023!

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Galaxy Buds FE dan Pokémon Eco Friends Cover, sila layari:

  1. Galaxy Buds FE: https://www.samsung.com/my/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds-fe-graphite-sm-r400nzaaxme
  2. Pokémon Eco Friends Cover: https://www.samsung.com/my/mobile-accessories/pokemon-greatball-eco-friends-cover-for-galaxy-buds2-pro-blue-gp-fpr510sbqlw/

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.