Utama Teknologi OPPO berusaha ke arah Pemerkasaan Teknologi menerusi Bengkel ‘Golden Photography’

OPPO berusaha ke arah Pemerkasaan Teknologi menerusi Bengkel ‘Golden Photography’

231
0

Kuala Lumpur, 12 September 2023 – Berlandaskan kepercayaannya terhadap “Teknologi untuk Umat Manusia, Kebaikan untuk Dunia, OPPO memastikan tiada siapa yang ketinggalan dalam soal pemerkasaan digital dan pengetahuan teknologi melalui bengkel fotografi telefon pintarnya yang diadakan secara eksklusif untuk warga emas.

Diadakan dengan kerjasama Bengkel Teknologi Senior Universiti Sains Malaysia, OPPO menyediakan sekumpulan 19 warga emas peluang untuk meningkatkan kemahiran dan meneruskan kreativiti melalui kelas induk fotografi telefon pintar yang merangkumi modul merakam potret sebenar serta gambar bokeh menggunakan Telefon pintar OPPO Reno10 Pro+.

“Kami amat percaya bahawa setiap orang mempunyai potensi dan kreativiti yang tidak terbatas apabila diberi alat dan peluang yang betul dan kami berharap dapat mencungkil kemahiran ini dalam kalangan warga emas, yang sering ketinggalan dalam dunia digital yang semakin meningkat. Melalui OPPO Reno10 Pro+, generasi warga emas boleh mengembangkan minat mereka dalam fotografi yang membolehkan mereka merakam detik-detik berharga bersama keluarga dan rakan-rakan mereka,” kata Pengurus Pemasaran OPPO, Monica Qin.

Kapsyen: Peserta bengkel Fotografi Emas OPPO membangunkan set kemahiran fotografi sebagai satu bentuk kreativiti dan ekspresi diri.

OPPO Reno10 Pro+ merakam gambar sangat jelas dalam apa jua keadaan, semuanya berkat bantuan sistem kamera utamanya yang menerajui industri, membolehkan warga emas merakam potret semula jadi dan intim bersama keluarga dan rakan mereka tanpa perlu berkompromi dengan kualiti. .

Merakam intipati fotografi potret, warga emas dapat merakam detik-detik berharga menggunakan potret telefoto 64MP OPPO Reno10 Pro+ dan Mod Potret Pro yang meningkatkan pengalaman mengambil potret.

Bagi Wan Farhah, 61 tahun, kelas induk bengkel adalah salah satu cara dia dapat meneroka kreativiti tanpa had dan meneruskan hobi dan minat yang dekat dan disayanginya.

“Bengkel OPPO Golden Photography memberi kami pemahaman yang baik tentang cara menggunakan kamera potret telefoto pada telefon pintar kami. Saya sangat seronok, terutamanya semasa lawatan berjalan kaki yang saya harap sesi itu sedikit lebih lama. Saya akan menantikan bengkel seterusnya dan kali ini, semoga kami juga dapat mempelajari tentang fotografi landskap dan aspek fotografi yang lain memandangkan saya dan suami suka mengembara dan mengambil gambar pemandangan dan budaya yang pelbagai. ” kata Wan Farhah.

Kapsyen: Foto potret yang diambil oleh peserta semasa sesi kelas induk menggunakan OPPO Reno10 Pro+

Melalui bengkel Fotografi Emas OPPO, OPPO mengukuhkan peranannya sebagai pendahulu teknologi dan terus mengukuhkan dedikasinya untuk mencipta pengalaman yang merapatkan generasi melalui inovasi. Bengkel ini menekankan komitmen OPPO yang tidak berbelah bahagi untuk memastikan setiap individu, tanpa mengira umur, mendapat inspirasi untuk memanfaatkan kuasa teknologi dan inovasi untuk membuka potensi penuh mereka, satu foto potret pada satu masa.

“Perkara mengenai warga emas ialah apabila kita meningkat dewasa, kita merasakan diri kita menjadi semakin tidak relevan, jadi apabila syarikat seperti OPPO menjalankan program seperti ini, ia menarik kita kembali dan kita berasa layak dan bertenaga. Kami percaya kami masih mampu mempelajari perkara baharu, dan ini adalah detik eureka untuk kami. Saya kagum dengan tahap keterbukaan untuk berkongsi dan sesi praktikal yang OPPO sediakan untuk kita. Melibatkan kami warga emas merupakan inisiatif yang baik daripada OPPO dan saya berharap program sebegini dapat diteruskan kerana ia membantu memastikan kami warga emas sentiasa dikemas kini dalam dunia yang semakin digital,” kata Raveendran Subramaniam, 72 tahun.

Lebih banyak cara untuk pelanggan warga emas menikmati ganjaran eksklusif OPPO

Selaras dengan hasratnya untuk melengkapkan warga emas secara digital, OPPO menawarkan peserta bengkel itu dengan baucar telefon pintar bernilai RM66, sempena sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia ke-66. Baucar percuma itu membolehkan mereka lebih banyak peluang untuk merasai rangkaian produk telefon pintar OPPO.

Selain itu, OPPO memudahkan warga emas menikmati ganjaran eksklusif untuk meningkatkan gaya hidup digital mereka. Dari 14 September hingga 16 September 2023, semua pelanggan, termasuk pelanggan warga emas OPPO, boleh menantikan tawaran selepas jualan termasuk:

  • Kod Isi Semula Touch & Go RM20 Setelah selesai penyelenggaraan mudah alih, pengguna OPPO dijemput untuk berkongsi pengalaman perkhidmatan mereka dan mengambil gambar dengan bendera negara dan berkongsi imej itu ke media sosial, menandai halaman Facebook OPPO Care. Pelanggan hanya perlu menunjukkan bukti penyertaan kepada kakitangan pusat khidmat pelanggan OPPO untuk mendapatkan Kod Recharge Touch & Go RM20.
  • Diskaun PWP OPPO Care Sepanjang tempoh kempen, Pelanggan OPPO boleh menikmati diskaun tambahan OPPO Care PWP (diskaun 30%) untuk membeli waranti bagi peranti dan aksesori baharu mereka.
  • Warga Emas PWP Aksesori tidak perlu risau tentang memiliki telefon pintar yang kehabisan bateri sekali lagi kerana kedua-dua pengguna OPPO dan bukan pengguna yang menghantar telefon mereka untuk dibaiki akan layak mendapat harga PWP diskaun pada Kabel Data Caj Cepat dan Tidak Cepat ( RM29), dan 65W serta Pengecas Pantas 80W (RM99).
  • Pembasmian kuman dan pembersihan telefon mudah alih percuma Bagi memastikan warga emas menikmati pengalaman yang menyenangkan menggunakan telefon pintar mereka, OPPO telah memperkenalkan perkhidmatan pembasmian kuman dan pembersihan telefon mudah alih percuma untuk pelanggannya. Pengguna boleh masuk ke kedai OPPO untuk berunding dengan kakitangan pusat khidmat pelanggan dan meminta bantuan dalam membasmi kuman dan produk pembersihan semasa tempoh kempen.
  • Sarung telefon asal percuma Warga emas boleh menikmati tahap keselamatan tambahan untuk telefon pintar mereka dan menunjukkan keperibadian mereka dengan sarung telefon asal percuma yang boleh didapati di pusat khidmat pelanggan OPPO.

Warga emas yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang cara menavigasi beberapa soalan yang mereka ada tentang telefon pintar mereka digalakkan untuk menyertai O-Class yang dianjurkan oleh OPPO. Ruang khusus ini menawarkan bantuan untuk isu perisian pihak ketiga, penyelenggaraan dan penjagaan harian, disesuaikan khusus untuk warga emas.

Sesi itu akan diadakan pada 19 September, dari 11am-12pm di My OPPO Space, IOI City Mall. Sesi ini terbuka kepada semua warga emas dan slot terhad disediakan. Warga emas yang berminat untuk menyertai boleh mengimbas kod QR di bawah dan mendaftar minat mereka sekarang!

Untuk maklumat lanjut tentang OPPO, sila layari https://www.oppo.com/my/ .

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.