Utama Gaya Hidup Meriahkan Rumah Anda Raya ini dengan Hisense

Meriahkan Rumah Anda Raya ini dengan Hisense

29
0

Kuala Lumpur, 25 Mac 2024 – Hisense, syarikat elektronik dan peralatan pengguna global yang terkenal, teruja untuk memperkenalkan kempen ‘Raya Terbaik’ terbaharunya di Malaysia. Ditetapkan dengan sempurna dengan perayaan Hari Raya yang akan datang, kempen ini menawarkan pelbagai hadiah eksklusif dan hadiah percuma yang menarik untuk pembeli yang memilih peralatan Hisense terpilih.

Sebagai sebahagian daripada kempen, pelanggan boleh menikmati tawaran hebat untuk pelbagai jenis peralatan Hisense, termasuk TV ULED, peti sejuk, penghawa dingin dan mesin basuh. Sama ada anda sedang menaik taraf sistem hiburan anda dengan pengalaman menonton yang luar biasa dengan TV ULED atau mempertingkatkan fungsi rumah anda dengan peti sejuk yang sejuk dan cekap, Hisense membantu anda.

‘Best Raya Campaign’

Mulai sekarang hingga 30 April, pembeli di Malaysia boleh memanfaatkan hadiah percuma yang menarik apabila mereka membeli produk Hisense terpilih daripada pengedar sah, termasuk Hisense VIDAA TV. VIDAA menawarkan pengguna akses mudah kepada apl popular termasuk Netflix, Prime Video, sooka, Youtube, Deezer, Mola TV, Apple TV+, NBA, Redbull TV dan banyak lagi.

sooka kini boleh diakses pada TV Pintar VIDAA. sooka ialah apl penstriman yang meningkatkan pengalaman penstriman pengguna daripada sukan tempatan & Antarabangsa LIVE seperti Liga Perdana kepada drama tempatan, rancangan realiti & pelbagai dan banyak lagi. Pada masa ini, Hisense memberikan langganan Premium sooka selama 3 bulan secara percuma dengan pembelian TV VIDAA Hisense terpilih.

‘Harley Raya Spend & Win’

Dalam tempoh promosi ini, pembeli berpeluang memenangi hadiah eksklusif daripada ITSU apabila mereka membeli mana-mana produk Hisense bernilai RM 1,999 dan ke atas. Lawati tapak web kempen (https://campaign.hisense.com.my/bestraya/) dan terokai rangkaian hebat produk Hisense.

Untuk promosi terkini mengenai Hisense Malaysia, sila ikuti laman Facebook Hisense Malaysia atau layari laman web rasmi https://www.hisense.com.my/.

 

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.