Utama Android Honor HONOR Magic5 serendah RM41 sebulan dengan tawaran pascabayar terbaik!

HONOR Magic5 serendah RM41 sebulan dengan tawaran pascabayar terbaik!

159
0

KUALA LUMPUR, 12 Mei 2023 –Flagship Paling Berbaloi HONOR Magic5 mengetengahkan ciri-ciri unggul bateri 5100mAh, Kamera Milisecond Falcon Capture dan paparan keselesaan mata terbaik. Peminat pasti mahukan telefon pintar berkuasa dan penggunaan terbaik.

Miliki HONOR Magic5 dengan pelan pascabayar telco terbaik

Kini anda boleh memiliki HONOR Magic5 dengan pilihan pelan pascabayar telco terbaik daripada Digi, Celcom atau Maxis. Bukan itu sahaja, pelanggan juga akan diberi jaminan lanjutan 1 tahun dan perlindungan skrin retak 180 hari. Berikut pelan pascabayar telco yang menawarkan HONOR Magic5: 

Maxis kini menawarkan HONOR Magic5 pada hanya RM 78/bulan dengan Maxis Zerolution di bawah Maxis Postpaid Plan. Untuk maklumat lanjut sila layari: https://store.maxis.com.my/productdetails/category/mobiles/honor/magic5-5g Untuk pelanggan Digi, HONOR Magic5 boleh dimiliki menerusi PhoneFreedom 365 pada harga serendah RM 41/bulan. Ketahui lebih lanjut mengenai HONOR Magic5 dengan pelan Digi Postpaid boleh melayari: https://cd.link/dmagic5Sementara itu, pelanggan Celcom boleh membawa pulang HONOR Magic5 pada harga RM 1,299 dengan Celcom MEGA Postpaid. Maklumat lanjut mengenai pelan Celcom Postpaid untuk HONOR Magic5, sila layari laman sesawang Celcom di: https://cd.link/cmagic5

Kelebihan siri HONOR Magic5

Bersedia untuk meneroka kuasa Magic? Ini 3 sebab anda wajib miliki HONOR Magic5:

Antara hayat bateri tahan paling lama

HONOR Magic5 dikuasakan oleh bateri besar 5100mAh dan adalah yang terbesar dalam kategori telefon pintar flagship bagi 2023. Tampil dengan badan lebih nipis dan ringan berbanding versi Pro, HONOR Magic5 ternyata lebih berkuasa dan lebih mudah dikendalikan dengan hanya satu tangan.

Tanda dagang Siri HONOR Magic5 – Millisecond Falcon Capture

Kamera Siri Magic5 mempunyai tanda dagang tersendiri iaitu Milisecond Falcon Capture yang boleh menghasilkan pegun gambar dan rakaman yang terperinci. Setiap aksi pantas kini boleh dirakam dengan lancar hanya di hujung jari!

Paparan Keselesaan Mata

Siri HONOR Magic5 juga memiliki ciri-ciri tiga teknologi keselesaan mata iaitu Pemalapan PWM 2160Hz dalam Paparan LTPO, Paparan Malam Sirkadia, dan Pensijilan TÜV Rheinland Mesra Sirkadia. Teknologi ini memberikan pengalaman pemandangan selesa dengan mengurangkan keletihan mata, walaupun menggunakan HONOR Magic5 untuk jangka masa lama.

Nah, dengan tawaran eksklusif yang tersedia, ini masa untuk anda dapatkan HONOR Magic5. Maklumat lanjut mengenai HONOR sila layari: https://bit.ly/HONORMagicDualFlagship 

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.