Utama Telco Astro Beli Ikhlas dari Hati Bersama Go Shop

Beli Ikhlas dari Hati Bersama Go Shop

284
0
Astro GO Shop Ramadhan 2023

Dengan kedatangan bulan mulia Ramadan, platform beli-belah barangan rumah dan e-dagang Malaysia Go Shop telah melancarkan kempen ‘Beli Ikhlas Dari Hati’ sehingga 21 Mac 2023 yang diadakan untuk menawarkan pelbagai barangan Ramadan dan Raya untuk menjadikan ia  sambutan yang paling istimewa.

Para pelanggan boleh menikmati diskaun sebanyak RM12 dengan menggunakan kod HATI12 apabila belanja minimum RM150 dan diskaun sebanyak RM20 menggunakan kod HATI20 dengan perbelanjaan minimum RM220 apabila membeli-belah pelbagai produk di Go Shop.

Penghantaran percuma

 Para pelanggan juga akan menikmati penghantaran percuma di Semenanjung Malaysia setiap Isnin hingga Jumaat hingga 21 Mac dan penghantaran percuma ke seluruh negara setiap Sabtu dan Ahad hingga 16 April. Raikan Ramadan anda dengan produk-produk berguna seperti: 

  • Hidangan Dari Hati – FGWalet Bird’s Nest With Kurma, FGWalet Kurma Muhammad Yusuf dan PurelyB Pegaga Remedi Tradisi Superfood.
  • Persiapan Umrah – Pakej Umrah Zahazan Travel & Tours dan Set Najjah Mini Maryam.
  • Tadabbur Seikhlas Hati – Set Karya Bestari Pakej Infaq Ramadan, Najjah Sejadah Jannah dan Humaira Al-Quran Tagging Edisi Wanita.
  • Busana Islamik – Jubah Kaftan Nayra Ariana, Set Abaya Najjah Lisa dan Set Leanen Telekung Mawaddah.

Selain itu, Go Shop juga ingin memberikan pengalaman membeli-belah yang unik dan menarik dengan membawakan hiburan dan kemeriahan Ramadan dan Raya kepada pelanggan dengan program istimewa mereka setiap hari di Go Shop BAARU (saluran Astro 111) dan Go Shop RUUMA (saluran Astro 118). Para pelanggan boleh menonton Nour Al Ramadan untuk persiapan menjelang bulan Ramadan, Lip Lap Raya untuk fesyen sambutan Raya yang glamor, Jelita untuk tips terhebat dalam mengekalkan kulit dan kesihatan yang baik, Enak Rasa untuk snek dan minuman yang lazat, Deko Raya untuk idea-idea hebat menghiasi rumah anda dan Jom Masak untuk alatan memasak terbaik dan resipi Raya yang lazat daripada chef tempatan.

Layari Go Shop di www.goshop.com.my atau muat turun aplikasi Go Shop dari Google Play dan App Store untuk mengetahui lebih banyak tawaran yang menarik. Jangan lupa untuk menonton Saluran Go Shop di Astro – Go Shop RUUMA di saluran 118, Go Shop GAAYA di saluran 120 dan Go Shop BAARU di saluran 111.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.