Utama Telco Astro Astro perkenalkan Promosi Jalur Lebar Eksklusif di Sabah, Nikmati Jalur Lebar Berkelajuan...

Astro perkenalkan Promosi Jalur Lebar Eksklusif di Sabah, Nikmati Jalur Lebar Berkelajuan Tinggi dan Pek TV bermula dari RM99.99 sebulan

78
0

KUALA LUMPUR, 2 April 2024 – Usahasama Astro Fibre dengan Celcom Timur (Sabah) Sdn. Bhd. (CT Sabah) yang bermula tahun lepas telah diterima baik di bandar-bandar seperti Tawau​, Sandakan​, Kota Kinabalu​, Lahad Datu​ dan Penampang. Hasil daripada maklum balas positif, Astro berbangga untuk memberikan tawaran yang lebih baik kepada penduduk Sabah dalam liputan rangkaian gentian CT Sabah supaya mereka boleh berhubung dengan lebih penjimatan, tepat pada masanya untuk perayaan yang akan datang. 

Pelanggan baharu yang layak akan dapat menikmati Pek TV Astro bersama jalur lebar berkelajuan tinggi bermula dari hanya RM99.99/bulan, dengan penjimatan sehingga RM2160 sepanjang 24 bulan. Ini adalah tawaran yang tersedia untuk pelanggan yang layak:

Himpunan Astro FiberHarga asalHarga PromoSimpanan
100Mbps + Primary PackRM179.99/bulanRM99.99/sebulanRM1920
100Mbps + Sports PackRM209.99/bulanRM119.99/sebulanRM2160

*Kelajuan 100Mbps ialah peningkatan percuma daripada 50Mbps selama 24 bulan.

Selain itu, semua pendaftaran Astro Fiber baharu dengan Pek TV Astro akan menikmati peningkatan kelajuan percuma selama 24 bulan, sekali gus memberikan pelanggan lebih nilai dengan kelajuan jalur lebar yang lebih tinggi dan kebolehpercayaan yang tiada tandingan pada rangkaian CTS. 

Hiburan untuk seisi keluarga bersama Astro 

Tiada masa yang lebih baik untuk berhubung dan meluangkan masa bersama keluarga semasa perayaan yang akan datang kerana Pek Utama menawarkan anda lebih daripada 80 saluran dengan kandungan tempatan dan antarabangsa yang mesti ditonton untuk semua orang dalam keluarga, termasuk program seperti ID, Big Stage Tamil Season 2, dan Kampung Foodsteps (tayang perdana 27 April) . Selain itu, untuk meraikan perayaan Hari Raya yang akan datang, nikmati barisan Hari Raya kami yang disusun khas termasuk Takdir Itu Milik Aku, Khun:sa – Che Khun Che Nisa, Hijab Pendosa, Zero to Millionaire dan banyak lagi!

Sementara itu, Pek Sukan wajib dimiliki oleh semua peminat sukan Malaysia. Anda boleh menstrim semua permainan sukan terbesar secara LIVE termasuk F1, The Masters, UFC, BWF dan NBA , serta tontonan UHD 4K untuk liga bola sepak iaitu Liga Perdana, LaLiga, Liga Juara-Juara UEFA dan Liga Europa UEFA . Jika itu tidak mencukupi, anda juga akan mendapat lebih daripada 90 saluran serta akses percuma kepada apl beIN SPORTS CONNECT untuk lebih banyak kandungan sukan termasuk ATP Masters, Bundesliga dan rancangan berfokuskan kelab bola sepak untuk mengenali pasukan sukan kegemaran anda Manchester United, Chelsea, Liverpool dan Arsenal.

Aplikasi PERCUMA untuk Meningkatkan Pengalaman Hiburan anda bersama kami!

Jika anda berminat dengan salah satu tawaran ini, kami juga teruja untuk memberikan anda tiga aplikasi PERCUMA untuk menjadikan pengalaman hiburan anda bersama kami lebih bermanfaat. Ini ialah tiga aplikasi yang boleh anda akses secara percuma:

  • Aplikasi Astro Fiber: Kawal, urus dan lindungi rangkaian rumah anda dengan apl percuma ini. Ia membolehkan pelanggan memantau prestasi WiFi mereka dalam masa nyata, mengawal penggunaan WiFi untuk semua ahli keluarga dan berkongsi akses WiFi kepada tetamu dengan selamat. 
  • Aplikasi Astro GO: Apl pendamping penstriman yang boleh anda nikmati pada bila-bila masa, di mana sahaja! Sama ada anda berada di rumah atau dalam perjalanan, cuma muat turun aplikasi ini secara percuma pada mana-mana peranti dan kekal dekat dengan program dan saluran kegemaran anda di mana sahaja anda berada. 
  • Aplikasi My Astro: Apl yang mudah digunakan yang membantu pelanggan Astro mengurus akaun mereka. Dengan itu, anda boleh melihat atau mengemas kini butiran akaun anda dengan mudah, membayar bil Astro, membeli alat tambah atau aplikasi penstriman, menaik taraf Pek TV anda dan  

Untuk maklumat lanjut, atau untuk mengetahui sama ada anda tinggal dalam liputan CT Sabah, sila layari astro.com.my/CTSabah atau hubungi/WhatsApp kami di 012-878 3870. 

*Tawaran tersedia sehingga 30 Jun 2024 sahaja. Hanya tersedia dalam liputan CT Sabah. 

Aplikasi Astro Fiber: Gedung Google Play | Apple App Store

Aplikasi Astro GO: Gedung Google Play | Apple App Store

Aplikasi My Astro: Gedung Google Play | Apple App Store

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.