Utama PRNewswire Anjing Pertama Obama ‘Bo’ Dijelmakan Semula sebagai Avatar dalam Aplikasi Media Haiwan...

Anjing Pertama Obama ‘Bo’ Dijelmakan Semula sebagai Avatar dalam Aplikasi Media Haiwan Peliharaan Eksklusif-Haiwan Peliharaan, XOOX

162
0
<div>Anjing Pertama Obama 'Bo' Dijelmakan Semula sebagai Avatar dalam Aplikasi Media Haiwan Peliharaan Eksklusif-Haiwan Peliharaan, XOOX</div>
– Minat Meningkat untuk Bertemu Kembali dengan Haiwan Peliharaan Melintasi Jambatan Pelangi

NEW YORK, 17 November 2023 /PRNewswire/ — Sebuah video 3D seekor anjing hitam, berlari dengan gembiranya melintasi halaman Rumah Putih berumput, bulunya yang lebat melayang-layang, telah menarik perhatian di New York Times Square.

Anjing hitam ini, didedahkan pada 11 November, menyerupai ‘Bo’, Anjing Pertama kesayangan Amerika Syarikat semasa tempoh perkhidmatan Presiden Barack Obama. Dengan mata berwarna hitam yang berkilauan, kaki depan seperti stokin dan kot bulu berwarna hitam yang berkilat, anjing ini menyerupai Bo. Walaupun dengan tempoh 15 saat yang singkat, video tersebut menyampaikan renungan Bo yang bersungguh-sungguh, menyatakan kerinduan untuk bersatu semula dengan keluarganya melalui XOOX. Ekspresi yang tulus ini benar-benar menyentuh hati ramai yang telah kehilangan haiwan peliharaan mereka. Terdapat minat khusus tentang reaksi keluarga Obama yang menyayangi Bo terhadap video ini.

Video ini dicipta melalui aplikasi perkhidmatan rangkaian haiwan peliharaan (PNS) eksklusif-haiwan peliharaan XOOX, berasaskan kepada cabaran kandungan bentuk pendek. XOOX, yang dilancarkan pada 11 November, kini sedang membangunkan avatar haiwan peliharaan yang telah mati. Menggunakan video dan foto yang dirakam semasa hayatnya, XOOX bertujuan untuk mencipta avatar yang hampir menyerupai haiwan peliharaan itu. Menurut XOOX, ini membolehkan keluarga bersatu semula dengan haiwan peliharaan mereka yang telah mati, menghiburkan mereka yang merindui teman pendamping kesayangan mereka. Kristen Kim, pengurus PR di XOOX menyatakan, “Dengan persetujuan pemilik haiwan peliharaan, kami menggunakan data daripada haiwan peliharaan berdaftar untuk mencipta avatar. Tujuan mencipta avatar haiwan peliharaan adalah untuk menyampaikan emosi dan penyembuhan dengan pertemuan yang melangkaui masa dan ruang.”

XOOX ialah aplikasi yang beroperasi melalui akaun haiwan peliharaan, bukannya manusia. XOOX menyediakan fungsi perkhidmatan yang menganalisis corak di sekeliling kelopak mata dan mata haiwan peliharaan untuk mendaftarkan ID biometrik Pengecaman Wajah dan kemudiannya mengesahkan identifikasi mereka. XOOX melancarkan pelbagai aplikasi haiwan peliharaan yang khusus, termasuk muzik eksklusif-haiwan peliharaan, kit diagnostik urin, dan permainan, berserta aplikasi utamanya yang berasaskan kepada cabaran kandungan bentuk pendek. Di samping itu, mereka merancang untuk melancarkan aplikasi yang mengintegrasikan DNA dan MBTI haiwan peliharaan, membangun berdasarkan kepada aplikasi kit diagnostik urin haiwan peliharaan yang dibangunkan dengan kerjasama Medi Cloud, sebuah syarikat analisis genetik global yang berasaskan kepada teknologi NGS.

Sebaik sahaja menyertai XOOX, 1 peni akan didermakan secara automatik kepada XOOX Foundation. Dana daripada XOOX Foundation diperuntukkan untuk kempen-kempen yang menyokong reformasi undang-undang kebajikan haiwan peliharaan global.

Syarikat: XOOX LAB,INC
Alamat Laman Web: www.xoox.pet
Individu untuk Dihubungi: Kristen Kim
Alamat emel: Press@xoox.pet

SOURCE XOOX

<div>Anjing Pertama Obama 'Bo' Dijelmakan Semula sebagai Avatar dalam Aplikasi Media Haiwan Peliharaan Eksklusif-Haiwan Peliharaan, XOOX</div>

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.