Utama Aksesori Jam Tangan Pintar Suunto 9 Peak Pro serba baharu: Bateri unggul dan pemproses baharu berkuasa...

Suunto 9 Peak Pro serba baharu: Bateri unggul dan pemproses baharu berkuasa kini dibuka untuk tempahan awal

Dikarbonkan sepenuhnya, ciri antara muka pengguna baharu yang lebih pantas dan mudah digunakan dengan hayat bateri terbaik dalam kelasnya. Semua terbina dalam badan ultra nipis dan elegan, paling ringan dalam segmennya.

340
0
Suunto-9-Peak-Pro-Pearl-Gold-Perspective

KUALA LUMPUR, 17 November 2022 – Dengan pelancaran Suunto 9 Peak Pro terbaharu, Suunto sekali lagi telah membuktikan bahawa ia secara konsisten menolak sempadan dalam kategori jam tangan sukan GPS, kali ini menawarkan peminat sukan bukan sahaja dengan jam tangan sukan yang boleh mereka harapkan dalam keadaan yang paling ekstrem tetapi juga yang sesuai untuk kegunaan harian dalam semua keadaan.

Suunto 9 Peak Pro mempersembahkan semua ciri utama jam tangan berbilang sukan Suunto GPS yang boleh mengendalikan sebarang persekitaran dalam reka bentuk yang elegan, menjadikannya jam tangan yang sangat lasak dan sangat elegan untuk dimiliki.

Dibina pada reka bentuk Suunto 9 Peak yang memenangi anugerah, edisi Peak Pro diperbuat daripada gred bahan tertinggi untuk menahan segala yang dilemparkan ke arahnya – ais, pasir, titisan dan kejutan, tekanan dan garam. Namun, ia adalah salah satu jam tangan sukan paling nipis dalam kelasnya dengan hanya 10.8mm, juga paling ringan untuk disesuaikan dengan pergelangan tangan yang lebih kecil bagi kegunaan harian.suunto-9-peak-pro-main-visual-landscape-black

Dengan kemampanan teras visi Suunto, Suunto 9 Peak Pro diperbuat dengan 100% tenaga boleh diperbaharui di Finland dan direka bentuk untuk tahan lama dan boleh dibaiki untuk meminimumkan sisa dan kesan terhadap alam sekitar. Suunto 9 Peak Pro ialah Suunto pertama yang dikira jejak karbonnya dan kemudian diberi pampasan sepenuhnya dengan Unit Karbon Disahkan*. Sepanjang hayatnya, ia akan menghasilkan hanya 7.5kg CO2e, yang bersamaan dengan memandu kereta bahan api fosil sejauh 44km.

Walaupun dalam bentuk lightweight, seseorang masih boleh mengharapkan prestasi heavyweight daripada Suunto 9 Peak Pro dengan seni bina chipset baharu dan lebih berkuasa yang meningkatkannya ke tahap yang baharu. Suunto 9 Peak Pro memperkenalkan antara muka pengguna baharu dengan ikon dan digit yang lebih besar, menjadikannya mudah untuk dikendalikan dan dibaca semasa bersukan, membolehkan peminat sukan menumpukan perhatian dengan lebih baik pada perkara terbaik yang mereka lakukan.Suunto 9 Peak Pro_trailrunning_on-wrist and mobile_slatetitanium

Hayat baterinya mengecas Suunto 9 Peak Pro ke puncak kelasnya. Suunto 9 Peak Pro menawarkan hayat bateri terbaik daripada mana-mana jam tangan Suunto lagi, bertahan selama 21 hari dalam penggunaan harian sebelum memerlukan pengecasan, 40 jam dalam mod Prestasi, 70 jam dalam mod Endurance dan 300 jam dalam mod Tour. Ia bersambung sehingga kepada empat sistem satelit – GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU – dan sehingga 32 satelit individu secara serentak. Ini menghasilkan ketepatan yang lebih tinggi, terutamanya apabila bersenam dalam keadaan GPS yang mencabar.

“Suunto 9 Peak Pro baharu kami ialah pengubah permainan dalam pasaran jam tangan pelbagai sukan. Atlet di seluruh dunia telah mengujinya dan ia memenuhi standard keliatan tentera*. Apa yang menyerlahkannya ialah Suunto 9 Peak Pro bukan sahaja merupakan jam tangan yang sangat lasak, ia sangat anggun dan serba boleh dalam reka bentuk, membolehkan anda memakainya untuk activiti sukan lasak anda dan kemudiannya memakainya dengan pakaian kasual bergaya semasa anda keluar untuk makan malam. Ia sememangnya jam tangan untuk semua acara, daripada pengembaraan paling liar anda kepada aktiviti harian anda,” kata Fraser Jones, Ketua Suunto Asia.

Suunto 9 Peak Pro boleh didapati dalam enam versi berbeza, empat model dibina dengan keluli tahan karat dan dua model dibina dengan titanium, lengkap dengan pelbagai jenis tali aksesori. Tempahan awal bermula 8 November di Lazada, Shopee, SolarTime.com, dan semua tempat jualan a.d time dengan harga runcit disyorkan RM3,199 (model titanium) dan RM2,699 (model keluli tahan karat). Semua tempahan awal sehingga 21 November layak mendapat e-baucar RM500 untuk membeli aksesori Suunto. Tertakluk kepada Terma dan syarat-syarat. Imej untuk media boleh didapati  di sini.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.