Utama Android Oppo Promosi “66th Merdeka with OPPO”, Siap sedia dengan Tawaran yang mengujakan

Promosi “66th Merdeka with OPPO”, Siap sedia dengan Tawaran yang mengujakan

322
0

Kuala Lumpur, 24 Ogos 2023 – Menjelang penghujung Ogos, rakyat Malaysia bersiap sedia untuk menghayati semangat kemerdekaan dan perpaduan bersempena Hari Kebangsaan ke-66 pada tahun 2023.

Apa yang lebih sesuai daripada melibatkan diri sepenuhnya dalam perayaan suasana dengan menikmati tawaran dan tawaran menarik? OPPO Malaysia sangat teruja untuk mengumumkan kempen promosi “66th Merdeka with OPPO” yang berlangsung dari 26 Ogos hingga 17 September 2023.

Semasa tempoh promosi, OPPO Malaysia sedang giat bersedia untuk mempamerkan komitmennya terhadap inovasi dan kualiti. Ia akan menampilkan pelbagai tawaran menarik , memastikan pelanggan boleh menggunakan produk OPPO kegemaran mereka untuk meningkatkan pengalaman mereka. Mari lihat butiran lanjut yang disenaraikan di bawah.

Pemberian 1-dengan-1 untuk Menerima Kegembiraan Berganda

Melalui pemberian 1-dengan-1, pelanggan diberi peluang untuk bukan sahaja memperoleh telefon pintar canggih untuk diri mereka sendiri tetapi juga untuk membuka kunci ganjaran eksklusif seperti akses ke Plaza Premium Lounge, membolehkan mereka menerima kebahagiaan berganda!

Nama Produk RRP Ganjaran
OPPO Reno10 Pro+ 5G RM3,499 Plaza Premium Lounge Akses 3 jam percuma dan Waranti Lanjutan 1 Tahun
OPPO Reno10 Pro 5G RM2,199 Percuma Enco Buds2 bernilai RM129 dan Waranti Lanjutan 1 Tahun
OPPO Reno10 5G RM1,799 Beg galas Reno percuma bernilai RM109
OPPO A98 5G RM1,399 Earbud TWS percuma bernilai RM109

OPPO Reno10 Series 5G yang baharu diperkenalkan menawarkan pertemuan pengimejan potret gred profesional yang disepadukan dengan lancar ke dalam lambang reka bentuk tersendiri, langsing, ringan dan bergaya bagi siri OPPO Reno. Ditambah dengan keupayaan pengecasan kilat SUPERVOOC™ sehingga 100W, Enjin Pengkomputeran Dinamik dan bateri tahan lasak yang disokong oleh Enjin Kesihatan Bateri OPPO, siri Reno10 memberikan prestasi komprehensif yang tiada tandingan. Jangan lepaskan peluang utama ini untuk menjadikannya milik anda!

Jualan Kilat dengan Penjimatan Sehingga RM400

Jualan Kilat yang sangat dinanti-nantikan akan datang, menawarkan pelanggan peluang untuk berjimat besar dengan diskaun yang menakjubkan sehingga RM400. Tawaran ini adalah tiket keemasan anda untuk mendapatkan OPPO Reno8 T 5G dengan kamera potret 108MP, OPPO A77s yang didatangkan dengan bateri tahan lama dan Pengecasan pantas atau OPPO Pad Air yang direka untuk tujuan bekerja, belajar dan hiburan Jangan lepaskan peluang untuk membuat penjimatan yang ketara sambil menikmati produk berkualiti. 

Nama Produk Harga asal Harga Promosi dan Ganjaran
OPPO Reno8 T 5G RM1,799 RM1,399 (jimat RM400)
OPPO A77s RM899 RM799 (jimat RM100)
OPPO Pad Air RM599 Rebat RM66 dan PERCUMA Pad Air Casing bernilai RM129

Ganjaran dan Aktiviti Istimewa oleh OPPO Care

Selain itu, OPPO Care bersedia untuk menawarkan pelbagai ganjaran eksklusif bertepatan dengan Hari Merdeka dan Hari Malaysia, bermula dari 29 hingga 31 Ogos, dan sekali lagi dari 14 hingga 16 September 2023. Mari sambut penjimatan hebat dan lebih banyak ganjaran! Butiran lanjut boleh didapati di bawah:

Ganjaran Butiran
Dapatkan Ganjaran RM20 TnG untuk Perkongsian Pengalaman di FB OPPO Care Kongsi pengalaman perkhidmatan anda di FB OPPO Care selepas dibaiki, sambil mengambil bendera kecil dari pusat servis OPPO. Tunjukkan siaran kongsi anda kepada kakitangan OPPO untuk penebusan kod caj semula RM20 TnG
OPPO Care PWP: Diskaun 30% untuk Pengguna Pembaikan Hantar peranti anda untuk dibaiki semasa tempoh promosi dan dapatkan diskaun 30% untuk pembelian jaminan lanjutan (dalam tempoh yang ditetapkan).
PWP Aksesori untuk Pengguna Pembaikan Nikmati harga diskaun untuk kabel data cas pantas dan tidak cas pantas (RM29) dan Pengecas Cepat 65W, 80W (RM99).
Pembersihan dan Pembersihan Telefon Percuma Pelanggan boleh meminta perkhidmatan pelanggan OPPO untuk pembersihan dan pembersihan telefon pintar secara percuma.
Sarung Telefon Tulen Percuma Dapatkan sarung telefon asal secara percuma di pusat servis OPPO. (Untuk semua model dengan stok terhad).

Selain itu, OPPO menjemput pengguna untuk acara O-Class akan datang, yang dijadualkan pada 19 September 2023, dari 11 pagi hingga 12 tengah hari di MY OPPO Space, IOI City Mall. O-Class memberikan peluang tersendiri untuk meningkatkan pemahaman anda tentang topik seperti isu perisian pihak ketiga, penyelenggaraan harian dan penjagaan telefon mudah alih. Sertai OPPO untuk memperkayakan pengalaman telefon pintar anda seperti sebelum ini! 

Sebagai tambahan kepada rangkaian promosi dan ganjaran yang diserlahkan di atas, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa OPPO Malaysia telah memperkenalkan tambahan kepada barisan A-Series – OPPO A58 pada awal Ogos. OPPO A58 mempersembahkan pelbagai ciri yang mengagumkan, dengan menonjolkan teknologi pengecasan 33W SUPERVOOC™ yang mantap, Bateri Besar 5000mAh tahan lama, perkakasan yang dipertingkatkan dan ColorOS 13.1 yang intuitif. Dapatkan milik anda hari ini dan memenuhi keperluan harian anda.

Pelanggan boleh membeli produk OPPO di kedai yang disenaraikan di bawah:

Kedai Fizikal Kedai atas talian
1. My OPPO Space2. Kedai Jenama OPPO

3. Wakil pengedar sah OPPO

4. Rakan Kongsi Kedai Rangkaian

1. Kedai Dalam Talian Rasmi OPPO2. Kedai Dalam Talian Sah OPPO

3. Rakan kongsi e-dagang

Untuk butiran lanjut, sila layari https://www.oppo.com/my/store/contents/event/66thMerdekawithOPPO/ .

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.