Utama Monitor PRISM+ PRISM+ mengumumkan pelancaran Outlet terbesarnya di AEON Mall Tebrau City

PRISM+ mengumumkan pelancaran Outlet terbesarnya di AEON Mall Tebrau City

67
0

Johor Bahru, 31 Januari 2024 – PRISM+, jenama elektronik pengguna yang terkenal telah mengumumkan pembukaan cawangan ketujuhnya di Malaysia, di Aeon Mall Tebrau City. Bersempena pelancarannya, PRISM+ akan memberikan tawaran eksklusif kepada 50 pelanggan pertamanya, dengan diskaun besar-besaran bernilai sehingga RM500 untuk TV dan monitornya.

Outlet yang kedua di Johor Bahru ini akan mula dibuka kepada orang ramai pada 3 Februari 2024, jam 10 pagi. Terletak di unit tingkat satu F67&68, Aeon Mall Tebrau City, cawangan baharu berkeluasan 1,326 kaki persegi ini merupakan kedai runcit PRISM+ terbesar di Malaysia.

Pelancaran cawangan itu menjanjikan hari yang menarik yang dipenuhi dengan diskaun dan promosi eksklusif untuk pelanggan.

PRISM+ menawarkan tawaran hebat kepada 50 pelanggan pertama yang mengunjungi cawangan Aeon Mall Tebrau City pada hari pembukaannya. Promosi istimewa termasuk diskaun besar untuk produk popular, menunjukkan komitmen jenama untuk menyediakan elektronik berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan:

  • PRISM+ Q55QE-A 55” 4K Google TV pada harga RM1,499 sahaja
  • PRISM+ Q65QE 65” 4K Android TV pada harga RM2,099 sahaja
  • X340 PRO 100Hz 34” Pemantau Produktiviti Melengkung Ultrawide pada harga hanya RM1,149
  • X490 49” Ultrawide Curved Gaming Monitor pada harga hanya RM2,499
  • X270 180Hz 27’’ Curved Gaming Monitor pada harga RM599 sahaja

Acara pelancaran pada 3 Februari 2024 itu menjanjikan sambutan untuk pengembangan dan komitmen berterusan PRISM+ untuk menyampaikan elektronik termaju kepada pengguna di Johor. Dengan cawangannya yang bergaya dan luas di Aeon Mall Tebrau City, PRISM+ bertujuan untuk meningkatkan pengalaman membeli-belah untuk pelanggannya.

“Kami berbesar hati untuk mengumumkan pelancaran kedai terbesar kami di Aeon Mall Tebrau City. Ini menandakan peristiwa penting bagi PRISM+ sementara kami terus berusaha ke arah memenuhi keperluan pengguna Malaysia dengan lebih baik ketika minat pembelian secara luar talian di kedai runcit semakin meningkat” kata Eric Kam, Pengarah Negara PRISM+ Malaysia.

Aeon Mall Tebrau City: Syurga Peruncitan di Johor Bahru

Terletak di bandar Johor Bahru yang meriah, Aeon Mall Tebrau City berdiri sebagai destinasi membeli-belah utama yang menggabungkan peruncitan bertaraf dunia dengan pelbagai pilihan hiburan dan tempat makan. Pusat beli-belah ini terletak dalam jarak 15 hingga 25 minit pemanduan singkat dari Pusat Bandar Johor Bahru. Pusat beli-belah ini telah menjadi mercu tanda ikonik di rantau ini, menarik penduduk tempatan dan pelawat dengan tawaran yang luar biasa.

Sertai PRISM+ pada 3 Februari 2024, jam 10 pagi, untuk menyaksikan pembukaan cawangan Aeon Mall Tebrau City. Manfaatkan pelbagai promosi eksklusif bagi produk elektronik berkualiti tinggi.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.