Utama Gaya Hidup OPPO rakam Warisan dan Tradisi Aidilfitri menerusi Muzik Video “Raya Super Epik”

OPPO rakam Warisan dan Tradisi Aidilfitri menerusi Muzik Video “Raya Super Epik”

34
0

KUALA LUMPUR, 26 Mac 2024 – Raya ini, OPPO melancarkan video muzik “Raya Super Epik”, menjemput rakyat Malaysia untuk meraikan musim dengan memeluk budaya kita yang pelbagai dan menghargai warisan perayaan Raya yang kaya.

Video muzik “Raya Super Epik” OPPO, menggabungkan konsep nostalgia abadi dengan inovasi zaman moden. Ia adalah kisah yang diceritakan melalui lensa seorang lelaki muda yang merakam detik-detik istimewa orang tersayang.

Dengan Reno11 Pro di tangan, watak utama, Naim Daniel mengembara melalui peredaran masa untuk mengabadikan kenangan dalam kejelasan mutlak. Siri Reno11 menjadi alat yang ideal untuk merakam gambar potret orang yang disayanginya, di mana terima kasih kepada lensa telefoto dan Sistem Kamera Potret Ultra-Jelas yang tertanam dalam reka bentuk anggun telefon pintar, dia dapat merakam orang yang tersayang dengan semangat musim, daripada menganyam wau bulan tradisional hinggalah sekadar menyediakan hidangan yang lazat untuk dinikmati seisi keluarga.

Kisah ini menyampaikan mesej mengingati warisan yang menjadikan kita unik sebagai rakyat Malaysia sambil meraikan seni fotografi yang abadi dengan cara yang segar dan moden.

OPPO menjemput semua orang untuk mencipta kenangan Raya baharu dengan jelas dengan Siri Reno11, yang akan bertahan dalam ujian masa dan dihargai walaupun pada tahun-tahun akan datang.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.