Utama Samsung Lakar kehidupan anda sendiri melalui Seni Lukisan untuk Kurangkan Stres

Lakar kehidupan anda sendiri melalui Seni Lukisan untuk Kurangkan Stres

243
0

Tekanan telah menjadi teman yang terlalu biasa bagi ramai orang dalam masyarakat yang serba pantas hari ini. Kerja, tugas peribadi dan hubungan kita sesama manusia boleh menjadi salah satu sebab untuk kita berasa kepenatan dan tertekan.

Walau bagaimanapun, terdapat teknik yang mudah tetapi berkesan yang boleh membawa ketenangan di tengah-tengah kekacauan: seni lukisan. Lukisan telah terbukti sebagai amalan terapeutik yang membantu orang ramai meluahkan perasaan mereka, menemui ketenangan dalaman dan menurunkan tahap tekanan.

Sama ada anda menganggap diri anda seorang artis atau merasakan anda tidak mempunyai bakat kreatif, lukisan membuka pintu kepada dunia yang tenang dan santai.

Lukisan telah lama diiktiraf sebagai satu bentuk ekspresi kreatif, tetapi pengaruhnya terhadap kesihatan mental kita jauh lebih mendalam. Apabila kita melukis, tumpuan kita mematikan kebimbangan dan tekanan kita, membolehkan kita mencapai keadaan di mana masa kelihatan berhenti.

Pergerakan tangan yang berulang dan interaksi visual dengan imej menjana pengalaman meditasi yang menggalakkan kelonggaran dan merendahkan hormon tekanan dalam badan. Jadi, bagaimana jika anda boleh melukis di mana-mana dan pada bila-bila masa?

Dengan Siri Galaxy Tab S8 anda boleh menikmati penggunaan versi penuh Clip Studio Paint secara percuma selama 6 bulan. Sambungkan Telefon Pintar Galaxy anda dengan Galaxy Tab anda dan panjangkan skrin, supaya anda boleh menggunakan palet pada telefon, sambil melukis pada tablet. Ini supaya palet tidak menghalang pandangan anda terhadap lakaran anda pada tablet.

Bayangkan anda seorang artis, S Pen ialah pen lukisan atau berus, Telefon Pintar Galaxy anda ialah palet, dan Galaxy Tab anda sebagai kanvas lukisan. Dengan peranti ini dipasangkan dalam ekosistem Galaxy, anda mempunyai semua alatan yang diperlukan oleh artis.

Jadi artis anda sendiri sekarang! Untuk maklumat lanjut mengenai Siri Galaxy Tab S8, sila layari: https://www.samsung.com/my/tablets/galaxy-tab-s/ 

Daftar minat anda hari ini dan dapatkan sehingga RM400

Adakah anda bersedia untuk membuka inovasi Galaxy seterusnya? Mulai sekarang hingga 26 Julai 2023, daftar minat anda di www.samsung.com/my/unpacked/ untuk menerima kemas kini tangan pertama dan juga sehingga RM400 e-baucar Samsung untuk pra-pesanan Galaxy baharu!

Sertai kami pada 26 Julai jam 7:00 malam Waktu Malaysia dan jadilah yang pertama melihat inovasi Galaxy premium baharu. Acara itu akan disiarkan secara langsung di YouTube , Laman Web Rasmi , Facebook dan Newsroom Samsung Malaysia. Nantikan teaser, treler dan berita akan datang tentang Galaxy Unpacked 2023.

Editorial dari Samsung Malaysia

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.