Utama Teknologi Permainan iQOO ucap tahniah pasukan e-sukan Malaysia atas kemenangan Pingat Perak Sukan Asia...

iQOO ucap tahniah pasukan e-sukan Malaysia atas kemenangan Pingat Perak Sukan Asia Ke-19 Hangzhou

69
0

Kuala Lumpur, 27 September 2023 – iQOO sebagai Telefon Perjudian Esports Rasmi untuk Sukan Asia Hangzhou ke-19, dengan berbesar hati mengucapkan tahniah kepada pasukan eSports Malaysia kerana mencipta sejarah memenangi pingat perak negara dalam acara eSukan: Arena of Valor (AoV) di Sukan Asia ke-19 Hangzhou.

Pasukan Malaysia memperoleh pingat perak dalam AoV di China Hangzhou eSports Centre semalam (26 September). Pasukan AoV Malaysia diwakili oleh Lai Chia Chien, Nicholas Ng Khai Shuan, Ong Jun Yang, Eng Jun Hao, Yong Zhan Quan dan Chong Han Hui. 

Jurulatih pasukan kebangsaan Malaysia, Low Jia Cheng, memuji skuad berkenaan kerana mempamerkan prestasi cemerlang, walaupun esports merupakan tambahan baharu di dalam Sukan Asia, Malaysia mampu membuktikan kejaguhannya di rantau Asia.

iQOO, yang terkenal dengan perkongsian e-sukan yang kukuh, menguji dan memperhalusi produknya dengan teliti untuk memastikan prestasi optimum merentas parameter utama seperti kadar bingkai dan kestabilan rangkaian, menyokong pemain untuk cemerlang. iQOO, pilihan utama untuk peminat berprestasi tinggi dan sukan, berdedikasi untuk menyampaikan produk yang luar biasa, meningkatkan kegembiraan penerokaan untuk pengguna.

Ciri-ciri iQOO 11 5G didedikasikan khusus untuk pemain eSports di luar sana. iQOO 11 5G meningkatkan permainan dengan teknologi paparan termaju dan Cip V2, memastikan permainan yang tepat dan mengasyikkan. Paparan AMOLED 2K E6 6.78 incinya memberikan visual yang bertenaga walaupun dalam keadaan terang. Cip V2 mengekalkan visual yang lancar, mengurangkan ketinggalan dan menyokong permainan kadar bingkai tinggi. Teknologi Interpolasi Bingkai Permainan yang inovatif meningkatkan kadar bingkai sehingga 90/120fps, memberikan pengalaman permainan yang luar biasa dan lancar.

vivo, didorong oleh visi ‘teknologi untuk dunia yang lebih baik,’ dipilih sebagai Pembekal Eksklusif Rasmi Telefon Bimbit untuk Sukan Asia Hangzhou ke-19, mempamerkan teknologi termaju di pentas global dan mengukuhkan kedudukannya sebagai jenama teknologi terkemuka . 

Nantikan lebih banyak kemas kini pada halaman Facebook rasmi vivo, Laman Web rasmi vivo Malaysia halaman Facebook rasmi iQOO dan Laman Web Rasmi iQOO untuk kemas kini terkini vivo dan iQOO. 

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.