Utama Android Infinix Infinix umumkan Komitmen Kemaskini Perisian untuk Siri Note 40 Pro

Infinix umumkan Komitmen Kemaskini Perisian untuk Siri Note 40 Pro

72
0

KUALA LUMPUR, 21 Mac 2024 – Infinix, jenama teknologi bergaya yang direka untuk pengguna muda, dengan bangganya mengumumkan satu kejayaan besar dalam komitmen kemas kini perisian dengan Siri NOTE 40 Pro termasuk NOTE 40 Pro 5G yang dilancarkan baru-baru ini di Malaysia pada harga RM1,098.

Ini menandakan peralihan monumental dalam pendekatan syarikat, kerana Siri NOTE 40 Pro akan menerima dua peningkatan versi Android utama dan kemas kini keselamatan selama 36 bulan di seluruh dunia. Infinix mengiktiraf kepentingan jangka hayat perisian dan komited untuk menyediakan pengguna pengalaman yang stabil dan lancar untuk tempoh masa yang panjang.

Dedikasi kepada Pengalaman Pengguna

Komitmen ini adalah pengubah permainan untuk pasaran pertengahan, di mana telefon mesra bajet sering ketinggalan dari segi kemas kini perisian. Janji Infinix untuk menyampaikan kemas kini yang kerap dan tepat pada masanya untuk Siri NOTE 40 Pro yang menetapkan standard baharu untuk peranti mampu milik, memastikan pengguna boleh menikmati ciri terkini dan tampung keselamatan tanpa kompromi.

NOTE 40 Pro Series didatangkan dengan Android 14 di luar kotak, dengan rancangan untuk menaik taraf kepada Android 16. Ini memastikan pengguna boleh menjangkakan sistem XOS yang lancar dan boleh dipercayai untuk tempoh yang panjang, memastikan jangka hayat peranti mereka.

Komitmen Infinix terhadap kemas kini perisian yang tahan lebih lama mencerminkan dedikasinya terhadap kepuasan dan inovasi pelanggan. Sebagai tambahan kepada peningkatan perisian, NOTE 40 Pro Series menampilkan All-Round FastCharge 2.0. Dikuasakan oleh cip pengurusan kuasa yang dibangunkan sendiri oleh Infinix, Cheetah X1, siri NOTE 40 menawarkan pengalaman pengecasan yang luar biasa, termasuk pengecasan berwayar super pantas sehingga 100W, pengecasan wayarles magnetik dan pilihan pengecasan berbilang kelajuan. Keupayaan pengecasan lanjutan ini memenuhi keperluan pengguna yang celik teknologi.

Penafian: Ketersediaan peningkatan sistem Android mungkin berbeza-beza merentas peranti dan wilayah disebabkan oleh kekangan peraturan yang pelbagai.

Lawati laman web rasmi Infinix Malaysiahalaman Facebookhalaman Instagram dan saluran TikTok untuk maklumat lanjut mengenai NOTE 40 PRO 5G dan NOTE 40 yang dilancarkan baru-baru ini.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.