Utama Teknologi Di Tanah Tinggi Cameron

Di Tanah Tinggi Cameron

631
3

image

Hari ini aku bercuti di Tanah Tinggi Cameron bersama keluarga. Masih belum hilang lagi mabuk selepas naik melalui jalan dari Tapah. Kalau nak perjalanan yang lebih selesa, patut naik dari Simpang Pulai tadi. Molek sikit jalannya kalau dibandingkan keadaan jalan Tapah-Cameron yang berliku serupa ular kena palu.

3 KOMEN

  1. waaa, selamat menikmati strawberry fresh dan bunga-bunga warna warni yang segar~ ;3
    sepanjang jalan nak ke sana tu, ada jumpa mana-mana kawasan yang ada banjir sikit tak? huhuh… cuak ni dengar news banjir kat beberapa tempat, nak travel pi mana2 skang ni kena pastikan jalan tu bebas dari banjir dulu… huhuh

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.