Utama Gaya Hidup Abe Yus Malaysia dari Treasure Global (Kari Puffs Abe Yus) Terus Maju...

Abe Yus Malaysia dari Treasure Global (Kari Puffs Abe Yus) Terus Maju Melalui Pengkreditan PROGRAM PRA-FRANCAIS PERNAS

114
0
TGL's Abe Yus x Pernas BM

KUALA LUMPUR, 21 Ogos 2023 – Abe Yus Malaysia, jenama F&B terkemuka di bawah payung Treasure Global Inc yang terkenal (NASDAQ: TGL), dengan bangganya mengumumkan bahawa pengkreditan dalam Program Pra-Francais yang dihormati oleh Perbadanan Nasional Berhad (PERNAS) telah berjaya. Pencapaian penting ini membuka jalan bagi usahawan-usahawan Bumiputera yang bercita-cita tinggi untuk mengakses pembiayaan awal, juga menandakan batu loncatan dalam keusahawanan dan pemberdayaan kulinari.

Abe Yus Malaysia telah mendapat pengiktirafan untuk “Kari Puffs” lazatnya dari gerai makanan-bawa-pulang, mejenamakan syarikat tersebut sebagai organisasi unggul dalam lanskap F&B Malaysia. Dengan komitmen yang teguh terhadap inovasi, kualiti, dan kepuasan pelanggan, jenama ini terus berkembang, walaupun dalam ekonomi yang penuh cabaran.

Pengkreditan oleh PERNAS mengesahkan kualiti dan potensi perniagaan yang luar biasa dalam konsep F&B Abe Yus Malaysia. Pengiktirafan ini bukan sahaja mengesahkan kecemerlangan jenama, tetapi juga membuka peluang bagi usahawan Bumiputera untuk bekerjasama dengan entiti yang terbukti dalam dunia kulinari.

Selaras dengan pengkreditan ini, francais-francais baharu dari komuniti Bumiputera kini boleh menggunakan pilihan pembiayaan PERNAS, yang mengurangkan kekangan kewangan pembiayaan awal dan mendorong keusahawanan dalam industri F&B. Kerjasama strategik antara Abe Yus Malaysia dan PERNAS menyumbang kepada pertumbuhan bakat-bakat tempatan dan pembangunan ekonomi komuniti secara keseluruhan.

Encik Sam Teo, Ketua Pegawai Eksekutif Treasure Global Inc, berkata, “Pengkreditan Program Pra-Francais PERNAS Abe Yus Malaysia adalah pencapaian luar biasa yang menonjolkan komitmen jenama yang tidak goyah kepada kecemerlangan. Batu loncatan ini meningkatkan pelaburan antara pemegang-pemegang saham kami dengan mengembangkan jangkauan jenama kami dan memberdayakan usahawan Bumiputera melalui pembiayaan awal yang lebih mudah diperoleh.”

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.