Utama PRNewswire TECNO dan jurugambar potret Rankin, Menjadikan Setiap Pengguna PHANTOM X2 Pakar Fotografi

TECNO dan jurugambar potret Rankin, Menjadikan Setiap Pengguna PHANTOM X2 Pakar Fotografi

335
0
TECNO dan jurugambar potret Rankin, Menjadikan Setiap Pengguna PHANTOM X2 Pakar Fotografi
Jurugambar potret Rankin menghasilkan tangkapan potret dengan kebijaksanaan inovatif melalui kanta kamera perintis PHANTOM X2 Pro 5G, telefon pintar pertama dunia yang menampilkan kanta portret boleh tarik setanding dengan kamera profesional

DUBAI, UAE, 19 Disember 2022 /PRNewswire/ — TECNO, jenama teknologi inovatif yang beroperasi dalam lebih 70 pasaran seluruh dunia, baru sahaja melancarkan produk unggulan baharunya — PHANTOM X2 Series di upacara pelancaran produk unggulannya di Dubai. PHANTOM X2 Pro 5G menampilkan kanta potret boleh tarik perintis, inovasi pengimejan perintis untuk memperkasa pengguna agar mencipta potret berkualiti studio pada peranti tersebut secara sepenuhnya.

TECNO mengumumkan perjanjiannya dengan jurugambar potret, Rankin, yang telah mencipta beberapa tangkapan potret perintis melalui kanta PHANTOM X2 5G Pro dan merancang ‘Master Filters’ telefon tersebut, bagi mendedahkan penawaran premium yang dibawa oleh inovasi kanta kamera.

Sebagai jurugambar potret yang ikonik, sikap melanggar peraturan Rankin dan hubungan bersama subjeknya, mencetuskan rasa keperibadian dan personaliti yang luar biasa. Hasil kerja Rankin sinonim dengan daya kreativiti tanpa gentar dan pendekatan yang inovatif kepada pembuatan imej. Imaginasi dan cita-cita beliau benar-benar selari dengan intipati jenama TECNO, “Stop At Nothing”, menjadikan Rankin sebagai perunding yang sempurna untuk telefon tersebut.

“Teknologi yang terlibat dengan telefon ini adalah luar biasa,” kata Rankin, “Ia bukan lagi sekadar mengambil gambar imej yang baik dengan cepat, ia tentang mencipta sesuatu yang menarik dari segi visual yang benar-benar boleh menjadikan kita kreatif dengannya. Itulah keindahan bagaimana bidang fotografi berkembang. Perkara yang hebat tentang PHANTOM X2 ialah ia merupakan alat mudah alih, mudah bawa yang ideal untuk mengambil gambar potret yang indah.”

TECNO dan jurugambar potret Rankin, Menjadikan Setiap Pengguna PHANTOM X2 Pakar Fotografi

Rankin menangkap beberapa potret yang mengagumkan, dengan kanta potret boleh tarik, menonjolkan butiran ciri yang lebih hebat daripada hakikat sebenar dengan gaya Picasso-esque, sementara tangkapan yang diterangi secara dramatik memaparkan keupayaan mod Malam Super telefon ini. Proses penggambaran turut dirakam dalam video di belakang tabir.

https://www.youtube.com/watch?v=o7h0ODvN6yc&t=5s 

Selain menghasilkan potret perintis, Rankin merancang “Master Filters” PHANTOM X2 Pro 5G, iaitu siri penapis foto pratetap yang direka khas untuk meningkatkan tangkapan potret dengan telefon, seterusnya membolehkan setiap pengguna menangkap gambar imej yang menakjubkan.

Kolaborasi antara Rankin dan PHANTOM X2 menggabungkan antara seni, budaya dan teknologi bagi membolehkan setiap pengguna menjadi pakar dalam menangkap detik-detik magis dalam kehidupan mereka.

SOURCE TECNO

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.