Utama Teknologi Perempuan Mengorat Lelaki

Perempuan Mengorat Lelaki

844
4

Based on ieQa sWetLuv entry. Berdasarkan entri ieQa sWetLuv.

Tidak salah rasanya untuk seorang perempuan mengorat lelaki. Cuma macam mana cara mengorat tu je yang buatkan jadi salah. Nak mengorat tu jangan sampai nampak sangat gediknya. Berpada-pada, jangan terlebih dan jangan terkurang.

Tips penting untuk para awek-awek yang nak mengorat lelaki pujaan anda : Walaupun kamu tak dapat buatkan dia suka kat kamu, kamu jangan pulak cuba sampai buatkan si dia menyampah kat kamu pulak.

Ada sesetengah lelaki dia boleh faham yang perempuan tu suka kat dia dan jika dia pun suka kat perempuan tu. Dia boleh mulakan langkah seterusnya untuk memikat makwe itu.

Ada sesetengah lelaki jugak yang ‘terlebih paham’ untuk memahami gerak geri wanita. Boleh buatkan dia tersalah tafsir dan perasan sorang-sorang yang makwe tu syok kat dia. Padahal takda apa pun. So, kalau nak mesra-mesra ni kena tengok lelaki jugak. Kena kat jenis yang perasan lebih ni naya je.

Aku ada jugak kawan-kawan yang cerita dia kena ‘mengorat’ dengan bini dia sebelum kahwin. Ini mengorat bukan main suit-suit atau siul-siul atau main hai-hai kat tepi jalan je. Ia lebih kepada proses mengenali dan mengambil hati orang yang makwe itu sudah jatuh hati. Proses yang perlahan tapi berkesan. Kalau harap si lelaki jenis yang slow sikit ni, alamatnya entah bila kot dapat mendirikan rumah tangga. Lelaki pun ada jugak jenis yang mau tapi malu.

Lelaki ni kadang-kadang ada jugak jenis yang boleh tahan dia punya bengap. Orang dah terang-terang suka kat dia, dia boleh bantai buat donno je dengan orang yang suka kat dia tu. Itu yang sampai boleh buatkan si admire dia rasa macam nak jerit je kuat-kuat kat telinga, ”Aku suka kat ko la. Yang ko ni slow sangat ni apehal?”

Bersambung.. (Pada masa bila-bila yang aku rajin nanti)

4 KOMEN

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.