Utama Telco Maxis Maxis tawarkan Pas Perlawanan Live Piala Dunia FIFA Qatar 2022 Percuma di...

Maxis tawarkan Pas Perlawanan Live Piala Dunia FIFA Qatar 2022 Percuma di Sooka

625
0
Maxis Live FIFA World Cup Qatar 2022 Sooka

Dengan kurang dari dua minggu sehingga acara sukan global yang berlangsung di Qatar, Maxis membawa aksi perlawanan kepada peminat di mana-mana sahaja, dalam semua cara.

Sebagai sebahagian daripada kempen #SebolaSuara, Maxis menawarkan satu juta pas percuma perlawanan langsung sooka bagi World Cup Qatar 2022™ untuk ditebus oleh pelanggannya, termasuk untuk strim mana-mana daripada 64 perlawanan secara langsung.

Dari 20 November hingga 18 Disember, pelanggan Maxis Postpaid, Hotlink Postpaid, Hotlink Prepaid dan Maxis Home Fibre boleh menebus pas melalui kedua-dua aplikasi Maxis dan Hotlink dengan mencari kod unik yang dihasilkan setiap hari.Maxis World Cup - Free 1 mil

Pas percuma ini sah untuk satu perlawanan pilihan pelanggan untuk setiap hari atas dasar siapa cepat, dia dapat. Pelanggan Maxis Postpaid dan Hotlink juga boleh mendapatkan Pas Internet Mudah Alih 10GB untuk digunakan di sooka selama 30 hari selepas penebusan. Di samping itu, setiap pas perlawanan langsung dilengkapi dengan data tambahan berkelajuan tinggi 1GB untuk pengalaman tontonan yang terbaik.

“Setiap empat tahun, rakyat Malaysia berkumpul untuk menyokong pasukan kegemaran mereka dalam acara sukan global yang dinanti-nantikan ini. Kami teruja untuk membawa World Cup Qatar 2022™ dengan lebih dekat kepada Rangkaian Maxis melalui pas perlawanan percuma dan pemberian data kami. Semua pelanggan Maxis Postpaid, Maxis Home Fibre dan Hotlink Postpaid juga boleh menikmati tawaran menarik untuk mendapat peranti terkini untuk menonton permainan, serta mengikuti aksi bola speak dengan keluarga dan rakan-rakan,” kata Loh Jeh Kiat, Ketua Pegawai Pemasaran Maxis.

Untuk memberikan peminat bola sepak pengalaman Menyeluruh yang lengkap, Maxis juga melancarkan kempen 5G Device Sale, yang menawarkan tawaran menarik untuk peranti 4G dan 5G. Pelanggan baharu dan sedia ada postpaid boleh menarik taraf kepada telefon pintar 5G terkini daripada serendah RM49, yang terdiri daripada jenama seperti Samsung, honor, OPPO dan vivo. Sementara itu, pelanggan baharu dan sedia ada yang mendaftar untuk pelan Maxis Home Fibre 300Mbps juga boleh menikmati tawaran hebat untuk TV pintar Samsung 65” daripada hanya RM50/bulan melalui pelan ansuran Zerolution.

Kepada pengguna Maxis yang merupakan peminat bola sepak, nantikan aktiviti-aktiviti akan datang!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran di bawah kempen #SebolaSuara dan 5G Device Sale, lawati www.maxis.com.my.

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.