Utama Telco Celcom CelcomDigi lancar “Jom 5G Bersama”, mempelawa pelanggan untuk mengalami kuasa 5G

CelcomDigi lancar “Jom 5G Bersama”, mempelawa pelanggan untuk mengalami kuasa 5G

330
0

PETALING JAYA, 16 MEI 2023 – CelcomDigi Berhad (CelcomDigi) mempelawa rakyat Malaysia untuk mengalami kuasa 5G dan menikmati Internet berkelajuan tinggi menerusi kempen terbaharunya, Jom 5G Bersama.

Kempen ini menawarkan pelbagai produk yang menarik lagi berbaloi bagi pelan-pelan Prabayar dan Pascabayar, di samping pakej peranti dengan pelbagai telefon 5G untuk memudahkan pengguna Celcom dan Digi memanfaatkan kuasa 5G. 

Kempen Jom 5G Bersama bermula hari ini, 16 Mei hingga 31 Julai 2023.

Telefon-telefon 5G terkini untuk semua

Pakej telefon 5G kini disediakan bersama Digi Pakej PowerJimat bagi pelan Digi Postpaid 60 dan Celcom Xpax Postpaid 60. Membolehkan pelanggan membeli peranti HONOR X8a 5G dan Samsung A14 5G serba baharu pada harga yang eksklusif.

Bukan itu sahaja, pelanggan juga dapat membawa pulang Honor X8a 5G secara percuma apabila ia dipakejkan bersama Digi Pakej PowerJimat melalui pelan Digi Postpaid 90 dan Celcom Mega 98. Para pelanggan mempunyai pelbagai pilihan telefon 5G yang termasuk Samsung A14 5G, Redmi 10 5G, OPPO A78 5G dan banyak lagi. 

Sepanjang kempen ini, pelanggan yang mendaftar pelan Digi Postpaid Family Unlimited juga boleh memiliki telefon 5G berjenama Samsung, Honor dan OPPO yang terkini, dengan bayaran pendahuluan RM0 melalui PhoneFreedom 365.

Gandakan ruang storan, gandakan penjimatan

Sepanjang tempoh kempen ini, pelanggan yang ingin membeli iPhone 14 Pro atau Pro Max akan dapat menikmati penaiktarafan ruang storan secara percuma! Pelanggan yang mendaftar pelan Digi Postpaid 150 atau Celcom MEGA 128 dan ke atas akan dapat memiliki varian 256GB dengan harga varian 128GB bagi kedua-dua model. Tambahan lagi, promosi potongan harga RM480 yang semasa bagi model iPhone 14 dan iPhone 14 Plus juga masih terpakai, menawarkan pengguna nilai yang lebih hebat melalui perkhidmatan CelcomDigi.  

Daftar sekarang dan peroleh kredit e-dompet TNG

Untuk tempoh masa yang terhad, pelanggan CelcomDigi yang mendaftar pelan Prabayar dan Pascabayar yang terpilih akan dihadiahkan baucar e-dompet bernilai sehingga RM100.

Celcom Xpax Prepaid Unlimited 40 baharu

Pelan Celcom Xpax Prepaid Unlimited 40 yang baharu kini disediakan dengan Internet Tanpa Had pada kelajuan 3Mbps, Internet Berkelajuan Tinggi 10GB, Hotspot 3GB dan Panggilan Tanpa Had. Pelanggan yang mendaftar untuk pelan baharu ini juga akan dapat menikmati Internet berkelajuan tinggi tambahan sebanyak 5GB dengan pembaharuan automatik, menjadikan jumlah keseluruhan kuota Internet berkelajuan tinggi tersebut mencecah 15GB untuk dinikmati setiap bulan sepanjang tempoh kempen berkenaan. Malah pelanggan juga akan dihadiahkan kredit e-dompet TNG sebanyak RM5 untuk tempoh masa yang terhad.

Gandakan kuota Internet dan dapatkan akses 5G percuma dengan Digi Postpaid 90

Digi Postpaid 90 kini hadir dengan Internet berkelajuan tinggi 100GB, yang meliputi kuota asas 60GB serta Internet 40GB percuma apabila pelanggan mendapatkan tawaran Freedom secara ‘add-on’ melalui kontrak 12 bulan. Pelanggan boleh memaksimumkan kuota Internet mereka dengan 5G Booster secara percuma untuk mengakses media sosial dan khidmat penstriman video dengan 5G, sambil menikmati Panggilan Tanpa Had. 

Untuk tempoh masa terhad, para pelanggan juga dapat menikmati kredit e-dompet TNG bernilai RM100 secara PERCUMA apabila mereka mendaftar pelan Digi Postpaid 90 dan ke atas, berserta dengan kontrak Freedom secara add-on sekarang. 

Pelan Pascabayar Tanpa Had  

Tawaran bagi pelan Xpax Postpaid Unlimited 75 yang baharu kini dilanjutkan, membolehkan pelanggan menikmati Internet tanpa had bagi penstriman HD dengan kelajuan 10Mbps, panggilan tanpa had dan Internet Hotspot bulanan 10GB secara percuma. 

Pengguna yang melanggan kontrak 12 bulan akan menikmati rebat tambahan sebanyak RM10 selama 12 bulan, menjadikan bayaran efektif bulanan pelanggan RM65/bulan sahaja sepanjang tempoh kontrak tersebut, yang turut didatangkan dengan kredit e-dompet TNG bernilai RM100 secara percuma. 

Digi Postpaid Infinite juga membawakan Internet dan panggilan tanpa had yang bermula daripada RM55 sebulan dengan kelajuan sehingga 12Mbps, di samping Hotspot bulanan 10GB secara PERCUMA. Juga terdapat opsyen untuk pengguna melanggan kontrak 12 bulan secara add-on bagi pelayaran media sosial, penstriman dan permainan video dengan Internet berkelajuan tinggi tanpa had secara PERCUMA.

Pas Video HD untuk Pascabayar dan Prabayar 

Dengan RM5 sahaja, para pelanggan dapat menikmati Pas Internet yang terunggul untuk tempoh 3 hari, ia menawarkan kuota 555GB bagi penggunaan sepanjang hari, eksklusif untuk penstriman video berkelajuan tinggi di aplikasi-aplikasi popular seperti Netflix, YouTube, AstroGo, Viu dan iQiYi. Pengguna boleh melanggan pas video tersebut di aplikasi MyDigi atau Celcom Life App sekarang. 

PERCUMA 1 bulan untuk Celcom MEGA Family Plan dengan Internet Tanpa Had 

Pelanggan yang mendaftar atau beralih ke Celcom MEGA 80 Plan dan ke atas akan dapat menikmati akses ke atas 6 talian Celcom MEGA Family selama 1 bulan secara percuma. 

Pelan MEGA Family tersebut, iaitu satu-satunya pelan Pascabayar dengan Internet tanpa had bagi talian keluarga tambahan, hadir dengan opsyen yang meliputi sama ada Internet Segala Kegunaan Tanpa Had pada kelajuan 6Mbps ATAU Internet Berkelajuan Tinggi 30GB dengan akses 5G percuma serta panggilan tanpa had untuk RM40/bulan sahaja. 

Panggilan akhir untuk menikmati 5G Booster PERCUMA. 

Mulai hari ini hingga 31 Mei 2023, pelanggan Celcom dan Digi yang sedang menggunakan pelan Pascabayar dan Prabayar yang terpilih boleh terus menikmati akses 5G PERCUMA yang ditawarkan. Pelanggan yang belum lagi mengalami kehebatan rangkaian 5G ini boleh pergi ke aplikasi Celcom Life App atau MyDigi masing-masing dan aktifkannya sekarang. 

Pelanggan CelcomDigi yang ingin mendaftar pelan Xpax Prepaid Unlimited 40, Xpax Postpaid Unlimited 75 atau Digi Postpaid Infinite, boleh mengunjungi outlet Celcom bluecube, Digi Stores atau mana-mana wakil pengedar yang bertauliah sekarang.  

Untuk maklumat lanjut mengenai pelan-pelan lain atau untuk mendaftar, sila layari https://cd.link/celcom dan https://cd.link/digi. 

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.