Utama Android Samsung Insomniacks bergandingan dengan Samsung promosikan Galaxy A55, A35

Insomniacks bergandingan dengan Samsung promosikan Galaxy A55, A35

80
0
Insomniacks bergandingan dengan Samsung promosikan Galaxy A55, A35

KUALA LUMPUR, Malaysia – 10 Mei 2024 – Di dalam dunia yang serba pantas hari ini, mempunyai insan yang boleh bergantung harap dan sentiasa bertanya khabar dengan kita ibarat sebutir intan permata yang berharga. Memperkenalkan Siri Samsung Galaxy A – rakan kongsi anda yang boleh dipercayai, sentiasa bersedia untuk meningkatkan kehidupan anda.

Rangkul kuasa yang menakjubkan ini dan bersedia untuk menakluki dunia – atau sekurang-kurangnya senarai tugasan harian anda – dengan gaya anggun, kuasa yang mantap dan kebolehpercayaan yang tidak berbelah bahagi sentiasa di sisi anda.

Lihat, kita faham – kehidupan boleh menjadi satu tindakan menyulap sebenar. Antara tarikh akhir kerja, mengekalkan hubungan dan cuba bertemu orang baharu, mudah untuk berasa mengah. Itulah sebabnya pelbagai idea telah dimasukkan ke dalam mencipta Siri Samsung Galaxy A – produk yang akan menjadikan hidup anda lebih mudah.

Ia direka bentuk agar sesuai dengan lancar ke dalam rutin harian anda dan mengurangkan beban itu dari bahu anda, supaya anda boleh fokus pada perkara yang benar-benar penting tanpa semua tekanan tambahan. Melalui reka bentuk yang anggun dan moden, Samsung Galaxy A55 5G bukan sahaja kelihatan menakjubkan tetapi juga menawarkan prestasi dan ketahanan yang tiada tandingan. Apa

Galaxy A55 5G akan tersedia untuk anda

Mencari seseuatu yang lasak? Samsung Galaxy A55 5G telah sedia membantu anda. Selain rangka logam aluminium yang anggun yang memancarkan kelas sambil juga memberikan ketahanan, Samsung Galaxy A55 5G dilindungi dua kali ganda oleh Gorilla Glass Victus+ yang kuat yang memastikan jangka hayat terhadap keausan harian. Ia direka untuk bertahan dalam ujian masa, dan masih kelihatan hebat setiap masa, setiap masa.

Mencari keselamatan yang terbaik? Tidak perlu cari lagi. Komitmen Samsung terhadap keselamatan data disatukan dalam perlindungan Samsung Knox dalam Galaxy A Series. Ciri keselamatan gred pertahanan ini memperkukuhkan sambungan dan melindungi maklumat sensitif, mengamankan keyakinan anda dengan memastikan privasi anda seperti sepatutnya – dilindungi dengan kuat dan boleh dipercayai.

Saksikan kuasa untuk mengabadikan kegembiraan sekejap dengan kejelasan yang menakjubkan. Ciri penstabilan video 4K Samsung Galaxy A55 5G adalah keajaiban yang mentakrifkan semula cara anda menangkap momen yang tidak dapat dilupakan itu. Melalui teknologi rakaman canggih yang merangkumi perincian 6 bilion warna, Samsung Galaxy A55 5G memberikan video anda kejelasan dan kelancaran yang luar biasa yang boleh menyaingi kerja profesional.

Apabila tiba masanya untuk menghidupkan semula kenangan berharga itu, paparan FHD+ Super AMOLED 6.6 inci kami menawarkan pengalaman menonton yang jelas dan mendalam seperti tiada yang lain. Percayalah pada kami untuk memberikan rakaman yang sempurna mengekalkan intipati setiap momen, lancar dan stabil setiap masa.

Aku Di Sini, Teman Awesomemu

Jika anda berfikir Samsung Galaxy A Series mempunyai segala yang anda perlukan untuk menjadikan hidup anda lebih besar, lebih baik, dan serba hebat, tunggu sehingga anda melihat – dan mendengar – apa lagi yang tersedia untuk anda.

Malam ini dan selamanya,

Aku dan dirimu akan bersama, Walau kita tidak bisa bertemu,

Aku di sini teman baikmu

Samsung Malaysia Electronics telah bekerjasama dengan Insomniacks untuk menyanyikan serenade manis kepada kuasa persahabatan yang tak tergoyahkan – menampilkan single terbaharu mereka ‘Teman’. Dengan lirik yang menyatakan komitmen kuat terhadap kesetiaan dan sokongan untuk seorang teman, tiada padanan muzik yang lebih baik untuk meraikan kebolehpercayaan dan keteguhan yang dibawa oleh Samsung Galaxy A Series dalam hidup anda.

“Kerjasama Samsung dengan Insomniacks mewakili gabungan harmoni antara teknologi canggih dan seni muzik. Lagu hit Insomniacks ‘Teman’ bergema dengan tema keterhubungan dan persahabatan yang mentakrifkan Galaxy A55 5G,” kata Denny Kim, Presiden Samsung Malaysia Electronics. “Secara keseluruhan, siri A merangkumi komitmen Samsung untuk memberikan pelanggan kami teman yang dipercayai yang memperkayakan dan meningkatkan kehidupan seharian menjadi serba hebat. Sungguh, anda tidak akan menemui teman yang lebih baik daripada Galaxy A55 5G dan kami di Samsung bangga menjadi sebahagian yang tidak terpisahkan dari hidup anda.”

Lebih Awesome, Lebih Menang

Jika anda belum mendengar, Samsung Malaysia Electronics memberi anda peluang untuk meraikan menjadi awesome dengan Peraduan Giveaway A-series “Lebih Awesome, Lebih Menang!” Menawarkan hadiah bernilai sehingga RM 1,000,000 termasuk motosikal Yamaha Y15ZR baharu, tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE atau fon telinga Samsung Galaxy Buds FE, persahabatan kami terus memberi.

Anda boleh menyertai peraduan ini dengan hanya membeli mana-mana model siri Galaxy A05, A15, A25, A35 dan A55 dan ikuti langkah-langkah berikut:

  • Log masuk ke Aplikasi Samsung Members: Ahli sedia ada boleh log masuk, manakala ahli baru boleh memuat turun aplikasi dan membuat akaun Samsung untuk memulakan.
  • Setuju dengan Terma dan Syarat: Setelah log masuk, setuju dengan Terma dan Syarat peraduan.
  • Jawab Soalan: Kongsi “Apa yang anda suka tentang siri Samsung Galaxy A?“, dan hantar penyertaan anda untuk peluang memenangi!

Untuk maklumat lanjut tentang siri Galaxy A55 5G, layari:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a55-5g-awesome-iceblue-256gb-sm-a556elbdxme/

Untuk maklumat lanjut tentang siri Galaxy A35 5G, layari:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a35-5g-awesome-lilac-256gb-sm-a356elvgxme/

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.