Utama PRNewswire Comarch dan Azerbaijan Airlines Bergabung untuk Meningkatkan Program Kesetiaan AZAL Miles

Comarch dan Azerbaijan Airlines Bergabung untuk Meningkatkan Program Kesetiaan AZAL Miles

48
0
Comarch dan Azerbaijan Airlines Bergabung untuk Meningkatkan Program Kesetiaan AZAL Miles
KRAKOW, Poland, 11 Jun 2024 /PRNewswire/ — Comarch, penyedia global sistem IT termaju, telah mula melaksanakan platform Pengurusan Kesetiaan Comarch untuk Azerbaijan Airlines, syarikat penerbangan kebangsaan Azerbaijan. Dengan pelaksanaan ini, pengembara akan mendapat manfaat daripada program kesetiaan AZAL Miles yang inovatif dengan memperoleh mata dan menebusnya untuk ganjaran yang diingini.

Azerbaijan Airlines memilih Comarch kerana pengalamannya yang luas dalam bidang ini. Dengan kepakaran lebih 15 tahun, syarikat yang berpangkalan di Krakow ini telah memberikan penyelesaian IT untuk mencipta dan menguruskan program kesetiaan B2C dan B2B yang komprehensif, serta mengautomasikan aktiviti pemasaran. Comarch juga mempunyai banyak pengalaman dalam bekerjasama dengan syarikat penerbangan, setelah menjalin perkongsian dengan syarikat penerbangan dari Turkiye, Amerika Syarikat, dan Arab Saudi.

Program Azal Miles sedang dibangunkan menggunakan platform Pengurusan Kesetiaan Comarch. Projek ini merangkumi pelaksanaan modul seperti:

  • Pentadbiran Perniagaan
  • Pusat Perhubungan
  • Hab Data

AZAL Miles memenuhi keperluan pengembara kerap, membolehkan mereka mengumpul mata untuk penerbangan atau perkhidmatan yang ditawarkan oleh rakan kongsi syarikat penerbangan. Bilangan mata yang diperoleh bergantung pada jumlah yang dibelanjakan dalam euro, arah perjalanan dan kelas perkhidmatan. Ahli program Azal Miles juga boleh mendapatkan mata melalui rakan kongsi bank kad berjenama bersama mereka, yang kemudiannya boleh ditukar dengan tiket penerbangan Azerbaijan Airlines dan ganjaran lain. Buat masa ini, program AZAL Miles mempunyai lebih daripada 200,000 ahli.

Maklumat Tentang Azerbaijan Airlines

Ditubuhkan pada tahun 1992, Azerbaijan Airlines adalah syarikat penerbangan kebangsaan Azerbaijan. Dengan armada yang terdiri daripada 29 pesawat, dan penerbangan ke lebih 50 destinasi, syarikat penerbangan itu mengalami pertumbuhan dinamik dengan peningkatan 50.8% dalam pengangkutan penumpang keseluruhan pada Q1 2024 berbanding tempoh yang sama pada 2023. Azerbaijan Airlines telah memperoleh penarafan 4 bintang daripada Skytrax, mencerminkan perkhidmatan berkualiti tinggi dalam aspek lapangan terbang dan penerbangan.

Maklumat Tentang Comarch

Diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai penyedia penyelesaian teknologi terkemuka, Comarch ada kepakaran dalam menyampaikan platform kesetiaan yang canggih. Platform Pengurusan Kesetiaan Comarch yang utama memudahkan penciptaan dan pengurusan penglibatan dan ganjaran pelanggan, memperkemaskan pengurusan data peserta yang berkesan dan menyokong komunikasi omni-saluran.

Butiran Hubungan: Francesca Ricotta, francesca.ricotta@comarch.com 

 

Comarch dan Azerbaijan Airlines Bergabung untuk Meningkatkan Program Kesetiaan AZAL Miles

Tinggalkan komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.