Facebook ditamatkan?

3
'Services for this domain have been discontinued'Begitulah ayat yang tertera ketika gua cuba memasuki ke laman sosial kegemaran gua dan orang kampung gua. Gua...

Memasak

3
Duduk bujang ni selalunya gua akan makan di luar untuk mengisi keperluan perut gua yang senantiasa lapar ini. Amat jarang dapur rumah sewa gua...

Tidur Lewat

3
Sebagai seorang anak bekas tentera, gua sepatutnya menunjukkan disiplin yang baik dan berkelakuan sopan. Salah satunya adalah tidur awal. Entah mengapa mata gua amat...

Riadah

2
Suatu ketika dahulu, petang gua akan dihabiskan dengan aktiviti bermain bola sepak. Tak kira dimana gua tinggal, disitu akan gua join main bola sepak....

Hehe

2
Semenjak gua aktif di dalam Fesbuk ni, gua rasa perlunya ayat yang gua kena letak untuk membuatkan maksud ayat yang gua pakai tu sampai...

Di dalam kem

0
Gua sejak dari lahir memang tinggal kat dalam kem. Ini kem memang real punya kem. Bukan kem-kem yang macam kem motivasi, summer camp, camp...

Cara lajukan komputer Windows 7 melalui msconfig

0
Apabila komputer Windows 7 anda terasa agak perlahanĀ untuk dihidupkan, anda mungkin perlu melakukan 'clean boot' agar sistem operasi komputer anda dapat dimuatkan tanpa perlu...