Adat

4
Macam mana la masa majlis walimatul urus gua nanti. Gua ni bukannya jenis yang reti nak formal-formal ni. Gaya tak reti nak beradat.Kena pulak...

Pelamin

4
Ikutkan pemikiran kejuruteraan gua ni, pelamin-pelamin dengan sanding-sanding ni semua gua tolak tepi. Kalau murah gua takda hal punya, tapi harga dia sampai rib-rib...

Hensem kah anda?

6
Kelakar la pulak bila ada satu group kat Facebook yang bernama, KAMI PELIK LELAKI TAK HENSEM DAPAT AWEK SUPERB.Apa yang nak dipelikkan?Korang semua hensem...

Beg Tangan Awek

5
Adakah lu selalu dan suka tolong mengusung beg awek korang kehulu-kehilir sewaktu berdating? Jika lu suka, no hal? Bagaimana pula dengan yang tak suka?Gua...

Peminat

6
'Kalau nak tahu peminat Azwan Ali ni ada berrrrRbillion-billion,' ujar Azwan Haji Ali, bekas pengacara Muzik-Muzik.Tersenyum nipis gua terdengar kata-kata Azwan Ali dalam iklan...

Gelak Puas-Puas

5
Ketawa penawar duka. Begitulah perkara yang gua selalu dapati sepanjang membesar dibawah asuhan bapak gua. Bapak gua memang seorang yang suka bergurau dan berjenaka....

Budi Bahasa Budaya Kita

4
Kawan-kawan gua yang non-blogger cakap gua kurang ajar dalam blog. Lagipun mereka membaca seakan gua menulis macam bukan diri gua yang menulis. Gua jarang...

Feri Sekolah

2
Masa gua kecik-kecik dulu, dari sekolah rendah sampai lah ke sekolah menengah, kenderaan yang gua gunakan untuk berulang-alik pergi sekolah...

Saya Sayang Mak Saya

1
Peh, entri dah macam tulisan kat baju budak-budak baru nak up selalu pakai pergi jalan-jalan kat pekan. Gua memang tak akan pakai baju-baju spesis...

Boikot Memboikot

3
 'KAMI SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA MENENTANG / BENCI / BANNED __________ (Sila isikan perkataan yang bersesuaian mengikut isu-isu semasa)'Sejak dua menjak kebelakangan ni, gua mendapati...