Gua dan Futsal

0
Majulah sukan untuk negara!-Hasbullah AwangTiap-tiap hari Jumaat malam, gua akan turun bermain futsal bersama geng-geng juruteknik komputer daerah Kluang. Mereka (depa) yang bermain...

Kenapa Perkahwinan itu Dirumitkan?

4
Rencana ini ditujukan khas untuk golongan berkapel yang merancang perkahwinan. Bohsia-bohsia dan mat rempit kaki kekah lain cerita.Tahukah anda kenapa kes pembuangan bayi semakin...

Bila Hati Gua Cuba Memahami Wanita

3
Pernah jugak gua cuba untuk paham dengan orang perempuan ni guna akal. Tak jalan pun. Lagi serabut ada. Betul la perempuan ni ada 9...

Cis, gua kena tipu sama Malware dan Spyware

5
Rupanya ada malware yang buat kerja khianat sama browser gua time malam-malam ni. Ada malware yang redirectkan Facebook gua ke www.sedoparking.com. Cilake, nama macam...

Facebook ditamatkan?

3
'Services for this domain have been discontinued'Begitulah ayat yang tertera ketika gua cuba memasuki ke laman sosial kegemaran gua dan orang kampung gua. Gua...

Memasak

3
Duduk bujang ni selalunya gua akan makan di luar untuk mengisi keperluan perut gua yang senantiasa lapar ini. Amat jarang dapur rumah sewa gua...

Tidur Lewat

3
Sebagai seorang anak bekas tentera, gua sepatutnya menunjukkan disiplin yang baik dan berkelakuan sopan. Salah satunya adalah tidur awal. Entah mengapa mata gua amat...

Riadah

2
Suatu ketika dahulu, petang gua akan dihabiskan dengan aktiviti bermain bola sepak. Tak kira dimana gua tinggal, disitu akan gua join main bola sepak....

Hehe

2
Semenjak gua aktif di dalam Fesbuk ni, gua rasa perlunya ayat yang gua kena letak untuk membuatkan maksud ayat yang gua pakai tu sampai...

Di dalam kem

0
Gua sejak dari lahir memang tinggal kat dalam kem. Ini kem memang real punya kem. Bukan kem-kem yang macam kem motivasi, summer camp, camp...