Muka Depan Tag Murah

Tag: murah

Menteri KKMM bincang dengan Syarikat Telco untuk kadar internet yang lebih murah dan pantas

Hal mutu kadar kelajuan internet dan kos langganannya di Malaysia sememangnya menjadi perkara mustahak yang sering kali dibincangkan oleh kebanyakan pengguna internet negara kita....

Apple dilapor akan memperkenalkan iPad yang lebih murah pada 2018

Apple dilaporkan sedang merancang untuk melancarkan versi iPad yang lebih murah pada tahun hadapan. Akhbar Digitimes mendakwa pihaknya telah bercakap dengan sumber tentang penghasilan...

Harga Promosi Streamyx Bonanza Campaign telah dibatalkan

Berdasarkan maklumat-maklumat yang telah disebarkan di ruang maya ini, didapati harga promosi Bonanza Campaign melalui pakej Streamyx yang dikatakan akan dijenamakan semula sebagai Broadband...

Pengalaman saya mengelak dari ditipu di Plaza Low Yat

Perihal peniaga menipu pelanggan ni berlaku di mana-mana je kat Malaysia ni. Bukan nak kata kat Plaza Low Yat aje, kat Petaling Street dan...

Milo Palsu

Baru aku tau yang sekarang ni ada Milo palsu dijual di pasaran. Sebelum ni, kalau beli Milo, tak pernah pulak aku terfikir tentang hal...

Microsoft tawarkan rupa bentuk antara muka Office baru yang lebih segar

Microsoft hari ini telah mengumumkan akan membawakan reka bentuk antara muka yang baru pada set perisian Office. Antaranya termasuklah Word, Excel, Power Point dan...